Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.9.2012

Tiistaifiiliksiä


Tervetuloa uudet lukijat! Mun dietissä alkoi eilen toinen vaihe "pudotusvaihe"Saan syödä salaattia ja kasviksia protskujen lisäksiPaino tippui viikossa 2 kiloa ja nyt ihmetellään mitä tulee tapahtumaan seuraavan viikon aikana.

Nälkä mulla ei oo ollut kertaakaanVähän ehkä lauantaina aamulla kun perjantaina juoksin 10 kilsan lenkinMutta muuten ei mitään! Eilen ei myöskään ollut nälkä mutta illalla huomasin että pinna meinaa kiristyä ja heti kun söi lisää niin se auttoiEilen tuli tehtyä parikin kävelylenkkiä (ensin aamulenkki ja sitten Katrin kanssa illalla kävelyllä uudestaan)Perjantaina niin ikään lenkin jälkeen ei tullut nälkä mutta söin kuitenkin vähänSe ei riittänyt ilmeisesti sillä tuli tosi huono oloSitten söin vaan lisää (vaikkei ollut nälkä) ja olo koheni hetiTe jotka tätä kokeilette niin muistakaa syödä tarpeeksi! Kaloreita mä en laske mutta ne pyörii jossain 1400-1800 tietämissä.

Tänään on taas sellanen hulabaloo päivä! Duunin jälkeen pikkupoitsun Break Dance tunti ja sieltä Elixiaan ja mun vuoro treenata! Kaunista päivää! XoSL

5 kommenttia:

 1. Saako kysyä sun painoa ennen dieetin alkua? Ja mikä sulla on tavoitepaino? Aloitin ite tän dieetin itseasiassa tänään ja tavoitteena olisi saada pois 7-10 kiloa. Tsemppiä sulle ja on kiva kuulla kuulumisia dieettisi suhteen :)

  VastaaPoista
 2. Paino ennen dieetin alkua oli 60kg (olen viimeksi painanut näin paljon lähtiessäni synnyttämään argh) ja tavoitepaino on 52kg tai ehkä 52-54 riippuen siitä miltä näyttää tai tuntuu. Silloin kun olen painanut 50-52kg (viimeksi 2010-2011) niin lihasta ei ehkä ollut näin paljon kuin nyt mutta sen painoisena oli hyvä olla ja olin tyytyväinen ulkonäkööni! Eli pudotettavaa olisi vielä 4-6kg. Tsemppiä ja laita kuulumisia!

  VastaaPoista
 3. Paino ennen dieetin alkua oli 60kg (olen viimeksi painanut näin paljon lähtiessäni synnyttämään argh) ja tavoitepaino on 52kg tai ehkä 52-54 riippuen siitä miltä näyttää tai tuntuu. Silloin kun olen painanut 50-52kg (viimeksi 2010-2011) niin lihasta ei ehkä ollut näin paljon kuin nyt mutta sen painoisena oli hyvä olla ja olin tyytyväinen ulkonäkööni! Eli pudotettavaa olisi vielä 4-6kg. Tsemppiä ja laita kuulumisia!

  VastaaPoista
 4. Tää dieetti vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Tykkään tosta että se vaihtelee eikä mikään vaihe kestä kovin kauaa. Innolla odotan minkälaiset tulokset sä saat dieetin loputtua, tätä voisi ehkä kokeilla itekin. :) Tsemppiä diettiin!!

  VastaaPoista
 5. Mua kiinnostaa myös! Tuota hyökkäys/pudotusvaihetta voi myös pitää yksi ja yksi päivä kerrallaa mutta viisi+viisi on tehokkampaa!
  Kiitos tsempistä!

  VastaaPoista