Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.9.2012

Kivoja treenisukkia


Ruotsalainen sukkamerkki Gococo lähetti minulle muutamat sukat kokeiltavaksiHe käyttävät Coconaa® päämateriaalina sukissaanTämän materiaalin on todettu olevan tehokas poistamaan hajuja ja kosteutta iholtaTäältä voit lukea enemmän.No show circulation juoksusukat

Nää herkullisen väriset sukat mulla oli perjantaina spinning tunnillaTykkään eniten käyttää lyhyitä sukkia jotka eivät näy oikeastaan lenkkareistaKävellessä sukka tuntui aivan erilaiselle kengässä kun mun omat sukatNämä on hyvin muotoillut ja vasempaan ja oikeaan jalkaan tulee oma sukka kumpaankinSukan pohjassa oleva kuvio stimuloi verenkiertoaSukat oli jalassa tosi pehmeät ja miellyttävätOdotan jo ekaa juoksukertaa näillä.

Compression sukat

Nämä sukat mä päätin laittaa Midnight Run'lle lauantainaTämä malli on tekninen polveen asti ylettyvä kompressiosukka joka tukee pohjelihasta ja lisää verenkiertoaCompression sukka auttaa palautumaan mutta se käy myös juoksuun ja pyöräilyyn.

Kyllä musta fani tuli ja kolmannet sukat testasin eilen pitkällä kävelylenkillä! Kaikkien sukkien pohja on ihanan pehmeä ja mukavan iskuvaimentava! Ja kaikissa malleissa on sukat muotoiltu molemmille jaloille erikseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti