Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.9.2012

Yöjuoksulla - In the meanwhile in Finland


Kotona ennen lähtöä 
No olipa keli tälle illalleVettä tuli aivan kaatamalla ja viistoon ja kertakäyttösadetakit vain lepattivat kun vietiin tavaroita säilytykseen Senaatinkirkon taakse ennen juoksuaNiin Suomi meininki! Onkohan Tukholmassa ollut kaunis sää juoksijoilla tänään? "In the meanwhile in Sweden" tuli mieleen kun vettä tuli kaatamalla meilläOltiin kisapaikalla kasin maissa ja lähtöön oli tunti aikaaSiellä me värjöteltiin ja ennen lähtöä oli kengät ja sukat aivan litimärät. Heidi sanoi että haluaa nähdä millasen postauksen tästä teen - tuleeko positiivista juttua vai ei? Hahaa!


Vihdoin kun lähtö koitti niin päästiin 2A ryhmässä melkein ekoina lähtemään ja juoksu kulki ihan ok ja fiilis oli loistava! Janne mun opiskelukaveri siellä fabbarilla kannusti heti alkumatkaasta ja on niin huippua kun on tuttuja matkan varrella tsemppaamassaKiitti Janne! Aika alkupuolella matkaa oli viulunsoittajia ja tuli mieleen lähinnä Titanicin uppoaminen kun vettä tuli kaatamalla ja orkesteri soitti.

Kymmenen kilsaa meni yllättävän nopeasti ja mieleenpainuvin kannustus oli pikkutyttöjen laulama "Happy birthday to juoksijat" skattalla parvekkeeltaJa ylipäätään oli mahtavaa kun jengi kannusti sateessa! Kiitos kaikille!


kuva Midnight Run fb'stä
Maaliin päästiin ja meillä oli vaihtovaatteet mukana joten oli kiva saada kuivaa päälle! Nyt iltapalaa ja huomenna pyörähtämään Lahteen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti