Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.9.2012

Hyvä lenkki ja hyvä mieli - Hanko kutsuu


Olin syönyt eilen hyvin ja nukkunut tänään pitkään.  Hyvä aamiainen alle ja lähdin koittamaan pidempää lenkkiäJuoksin kuukkarista ensin Maikkalaan josta jatkoin Katinkurun lenkkipolkuaKatinkurusta koukkasin Pinomäkeen ja juoksin Raumantielle ja tallien ohiMun Jack Higgins hepalla oli tallipaikka Ratsastuskoululla Raumantien varressa ja tuli superhaikea olo kun juoksin siitä ohiTutut heppapolut ja maneesi ja kentätSniif! 

Sit juoksentelin hetken Porin metsässä ja sieltä kuukkariin jota sahasin edestakaisin pieniä teitä kunnes 14km tuli täyteenEnemmänkin ois mennytNyt on hyvä mieli ja varmasti se puolikas menee ihan okEn kävellyt askeltakaan koko lenkin aikana ja olin kyllä tähän tyytyväinenToivotaan että Hangossa on hyvä keli ens viikonloppuna! Sinne lähden ihan huvikseni ja katson millaista puolimaraton on juosta lähes kylmiltään! Jos vaikka innostun taas enemmän? Joka tapauksessa aion olla itselleni armollinen enkä pahoittaa mieltäni jos homma menee ihan mönkään. Ja kiva reissu siitä varmasti tulee! 2 kommenttia:

  1. Hienoa että ehdit juoksemaan yhden pitkiksen! Tuttuja hienoja maisemia, Porinmetsä tekee hyviä juoksijoita ylä- ja alamäillään. Lenkki varmasti antaa rauhallisen tunteen siitä että tiedät pystyväsi juoksemaan sen 21 kilometriä ilman suurempia kommervenkkejä, puolikkaalle ei tosiaan tarvitse tankata mitenkään erityisesti tai valmistautua kummemmin kuin tavalliselle pitkälle treenilenkille.

    Onnea Hankoon, jännä nähdä jäätkö koukkuun vai jääkö tämä ainutlaatuiseksi elämykseksi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mika tsemppauksesta! Sitä mä todella tähän nyt tarvitsen kun en oo hirveästi juossut ja tää on vielä eka puolikas :) Katsotaan miten käy!

    VastaaPoista