Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.9.2012

Viime- ja tän viikon urheilutTaas ollaan puolivälissä viikkoaPäivät menee ihan mielettömän nopeastiUrheilut on olleet aika maltillisella tasolla tälläkin viikollaViime viikko meni kävellessä ja kahvakuulaillessa torstaina

Tällä viikolla oon ollut aika katki viikonlopun reissusta ja maanantaina kävin vaan kävelylläEilen piti mennä salille pikkupoitsun breakdance tunnin jälkeen mutta peruttiin kaverin kanssa salitreffitMolemmat oltiin ihan hyydyksissäNo kun jälkikasvu kuuli että ei pääsekään lapsiparkkiin leikkimään niin johan valui kyyneleet ja oli sitten pakko ajaa lopulta Taliin ja vedin alle tunnin koko kropan salitreeninOtin aika rauhallisesti kun vasen kyynärpää on ollut vähän kipeenä viime aikoina (tuunko mä vanhaksi vai mitä tapahtuu?)Tänään sitten vain kävelyäHuomenna vedän pari tuntia kuulaa ja perjantaina yhden tunnin

Lauantaina aattelin juosta 15 km jos pystynEn oo juossut yhtään Midnight Runin jälkeen ja ensi viikolla ois se puolikasEn oo ottanut siitä mitään stressiä kun on ollut niin paljon kaikenlaista muutaMeniskö se kylmiltään? Onneks meillä on kuski pois Hangosta niin ei tarvitse arpoa kumpi meistä Heidin kanssa ajaa!

2 kommenttia:

  1. Sulla on varmasti niin hyvä aerobinen peruskunto että ilman aikatavoitetta varmaan menee ihan kelvollisesti joka tapauksessa mutta silti ois kyllä hyvä saada ees yks pitkähkö lenkki alle :) 12-15km riittää!

    VastaaPoista
  2. No niinpä :) Kyllä se jotenkin ehkä menee mutta aivan pakko päästä lauantaina tekemään nyt se pidempi lenkki (ees yks) alle!

    VastaaPoista