Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.9.2012

Viime viikon treenit

Tervetuloa uusille lukijoille! Taas alkoi uus viikko ja uudet kujeetkin voisi sanoa. Otin viime viikolla Elixian kortin ja oon kyllä ihan intona! Salmisaaressa on nyt tullut käytyä ja varmaan tällä viikolla meen Alexiumille ja Taliin treenaamaan. Kolme salitreeniä ois tarkotus saada tälle viikolle ja sitten yksi lyhyempi juoksulenkki ja yksi pidempi. Pakko alkaa juosta noita pidempiä lenkkejä tai tulee tahmea puolimaraton Hangossa! Kävelylenkkejä koitan myös tehdä ja hyötypyöräillä duuniin jos on hyvät kelit

Tässä ois sitten mun viime viikon treenipäiväkirjaa! 


Maanantai
Aamulla 45 min kevyt juoksutreeni
Iltapäivällä salilla selkää ja hauista

Tiistai
Aamulla salitreeni rinta/olkapää/ojentaja

Keskiviikko
Aamukävely

Torstai
Juoksutreeni 45 min

Perjantai
Spinning Easy Salmisaaren Elixiassa 

Lauantai 
Midnight Run 10 km
Hyvät venyttelyt illalla (tai yöllä oikeestaan)

Sunnuntai
Palauttavaa rauhallista kävelyä metsässä

Jalat jäi tekemättä viime viikolla mutta tällä viikolla sitten taas (tänään ei tosin vielä pystynyt sillä sen verran kintuissa tuntui tuo lauantain yöjuoksu). Tänään kävin Salmisaaren Elixiassa tekemässä selkää ja habaa. Siihen päälle 20min kävelyä ylämäkeen matolla ja lopuksi infrapunasaunaan rentoutumaan. Työpäivä venyi vähän liian pitkäksi mutta otetaan sitten takaisin kun ehditään! Mahtavaa alkavaa viikkoa! Ja syömisten kanssa pitäisi nyt vähän skarpata taasOstin muuten pari mielenkiintoista kirjaa ja tutustuttavaksi. Ootteko lukenut näitä?

2 kommenttia:

  1. Muutamia 10-15km lenkkejä alle niin eiköhän se puolimaraton hyvin mene. Rennolla fiiliksellä vaan liikkeelle :) Eikös tuo nyt ole sun ensimmäinen puolikas..?

    VastaaPoista
  2. On mun eka puolikas! Jep pitää vaan niitä pitkiä lenkkejä tehdä muutama alle :) Tää juoksu on mulle jotenkin haasteellista kun en oikein tiedä onko se kivaa vai ei :)

    VastaaPoista