Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.9.2012

Tanssien dieetin 10 päivään


Kaunista huomenta! Tänään vaaka näytti grammalleen saman verran kuin eilenTänään ja huomenna olisi vielä protsut+vihannekset -päiviä ja sitten seuraa taas viiden päivän protskuilua. Jospa se siitä sitten taas putoaa viiden protskupäivän jälkeen niin kuin on luvattu! Siihen pitää uskoa.

Olin eilen Elixian Love2Dance -tunnilla ja oli kiva saada hiki pintaan joraillenTein jo kesällä päätöksen pitää välivuoden Marcon Production ryhmästä ja todella kaipaan tanssia! Tällainen jumppatanssituntikin oli kivaa vaihtelua juoksuun ja punttiin ja kahvakuulaanUnkarin MM-kisoihin lähden kuitenkin lokakuussa vielä meidän ihanan joukkueen mukaanaSiellä vedetään sama "Kangastus" biisi kuin SM-kisoissakin Tampereella

On se vaan taivaan tosi että tanssi ja joraaminen vetreyttää ja kivaakin se on! Ja vähän on ikävä tanssikamujakin mutta lokakuun reissulla me onneksi osan kanssa nähdään! Perjantaina meillä olisi tanssikaronkka mutta valitsen sen sijaan pikkupoitsun hyvän kaverin tuparit ja menemme sinneSe on hänelle tärkeää. Ja mulle on tärkeää kun pikkuiselle tulee hyvä mieli! 

Mut tänään kahvakuulataan illalla ja se on myös kivvaa se!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti