Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.9.2012

Miten dieetti etenee?


Tänään paino oli pompsahtanut 700g korkeammalle kuin mitä se oli lauantaina. Yleensä en ramppaa päivittäin vaa'alla mutta nyt teen sen ihan mielenkiinnostaDieetistä on sanottukin että pudotusvaiheen proteiini+kasvis -jaksoilla paino saattaa nousta ja jumittaa paikallaan mutta sitten taas seuraavalla proteiinijaksolla se laskee ja jatkaa putoamistaanMä en ole mitenkään radikaalisti lisännyt kasviksia nyt parina päivänä vaan syönyt salaattia ja vihanneksia lounaalla ja päivälliselläMuuten safkat on olleet ihan samoja kuin viime viikolla.

Mulle oli jo ehtinyt kehittyä viime aikoina jonkinlainen suklaa-addiktio, karkkiaddiktio ja pastilliaddiktio (Läkerol sokerittomat pastillit). Nyt oon päässyt viikossa niistä kaikista eroon ja voin sanoa että on se aika vaikeaa ollut. Mutta lipsunut en dieetissä oo kertaakaan :) Feels good!

Ylimmässä kuvassa mun tämän päivän lounas baarilla (jonka hain kaupasta tänne tullessani). Helppoa ja kätevää kun on kiire ja ei ehdi salaattia syömään (näitä voi napsia aina kun ehtii). Aamupalaksi söin 200g raejuustoa ja rasvattoman latten sekä vähän rahkaa (puoli purkkia). Välipalaksi on aikomus purkki rahkaa ja dinnerillä Dukan lettu sekä lohta ja vähän katkarapuja salaatin ja paprikan ja tomaatin kanssa. Ja jos nyt supernälkä yllättää niin sitten vielä lisää jotain!


Sit kun painotavoite on saavutettu niin tiedän mitä on pakko saada! CocoVi Bar'n suklaabrownie kakkua ja Sports Lady Chocolate Smoothie!

2 kommenttia:

  1. Olisi tosi kiva saada ennen ja jälkeen-kuvia susta tän dieetin saralta :)

    VastaaPoista
  2. Katsotaan mitä saan aikaiseksi :) Mun piti ottaa kuvia mutta aina on se kameran virittämisen vaiva kun ei ole ketään ottamassa niitä! Pitää valjastaa joku kameran taakse!

    VastaaPoista