Sports Lady®

Sports Lady®

12.1.2014

Uusia reseptejä ja kuulafiiliksissä

Pestokaalia ja kalaa

Keräsin tähän muutaman ruokakuvan viikonlopultaEnsimmäisessä annoksessa lisukkeena on kaaliaPilko kaali pieneksi ja paista hetki pannullaLisää joukkoon 1 tl pestoaPaahda manteleita ja murenna vielä mantelit joukkoonKaalin kanssa oli appelsiinimarinoitua lohtaLohenpalat voi marinoida puristamalla niiden päälle puolikkaan appelsiinin mehun ja lorauttamalla vähän soijaa sekä seesamiöljyä.Ja sitten paista kalat uunissa viitisentoista minuuttia.


Katkarapulime -salaatti

Reseptin löydät täältäHyvää ja toimii!


Appelsiinimarinoitu broileri ja "ranskalaiset"

Broilerin rintafileen leikkasin paloiksi ja marinoin samoin kuten kalan (yllä)Lisukkeena Fish and Chips "ranskalaiset"Täältä löydät reseptin niihin!


Sinappinen linssisalaatti ja broileri

Ja sitten tuo linssisalaatti on yksi ihan mun favourite! Reseptin siihen löysin Gwyneth Paltrown "It's all good" -kirjastaTästä pääset vanhempaan postaukseen missä on myös resepti!

Appelsiinimarinoitua kanaa ja linssisalaattia
Kumpulan kuulatunnilla on oli tänään parisenkymmentä kuulailijaa ja oli aivan mahtava meininki! Hienosti veditte taas ja olin niin kiva nähdä kaikkia pitkästä aikaa ja päästä vetämään Kylätilalle tuntiaHuomenna tavataan siellä taas toisen porukan ja osaksi myös samojen tyyppien kanssa lounaskuulan merkeissä! 

Postasin myös päivällä Sports Ladyn faceen uudesta kurssista! Kehonhallinnan intensiivikurssille on ilmoittautuminen alkanut ja se järjestetään yhteistyössä kehonhallinta.fi kanssaTästä tulee huomenna enemmän juttua ja myös teille jotain kivaa etuaMutta siis kurssi soveltuu kaikille kehonhallinnasta kiinnostuneille ja sopii etenkin jos sinulla on ollut selkä- tai hartiavaivoja! Katso lisää Sports Ladyn nettisivuilta! Kurssilla on rajallinen määrä paikkoja eli nopeat syö hitaat! 

Hyvää viikonalkua kaikille ja hyvillä fiiliksillä uuteen viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Oi miten herkullisenkuuloisia reseptejä!

    Eeva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) On hyviä kaikki! Paljon lemppareita tullut taas lisää :)

      Poista