Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.4.2014

Hiuspidennys

Pitkän harkinnan jälkeen päätin taas ottaa pidennyksen. Se tehtiin Great Cut Studiolla Roballa. Pidennys on laitettu teipeillä ja hius on aitoa hiusta. Tosi hyvälaatuista.


Muutama päivä ennen hiusten kiinnittämistä tukka värjättiin (ihan samalla tavalla kuin mulla yleensäkin). Sitten seuraavalla kerralla laitettiin hius kiinni. Tässä ei kauaa mene aikaa, teipit ovat nopea keino. Ensin hiukset pestään ja kuivataan ja sitten asennetaan pidennys. Teippipidennyksessä teippiosioin tehty pidennyshius liitetään 3-4 cm leveinä alueina omiin hiuksiin. Pidennysten käyttöikä on noin kaksi kuukautta. Sitten ne poistetaan huolletaan ja voidaan kiinnittään niin monta kertaa uudelleen kuin hius vain hyvänä pysyy! Tässä on sitten vähän kiharrettu tukkaa ja yleensä pesun jälkeen aina käännän latvan suoritusraudalla. Sen enempää ei hiusta tarvitsekaan sitten kihartaa ennen seuraavaa pesua. Pelkkä harjaaminen riittää :) Eli suhteellisen helppoakin vielä!

Great Cut Studiolla Birgitta tekee pidennyksiä ja kannattaa varata aika konsultointiin, jos haaveilet pitkästä tukasta. Mullahan on oma tukkakin jo aika pitkä, mutta yllättävän lyhyestäkin hiuksesta saa näyttävän näköisen pidennyksen avulla. Suosittelen lämpimästi. Hius on hyvälaatuista ja työ erinomaista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti