Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.4.2014

Home Sweet Home


Kotona ollaan taas! Ke-to yöllä olin kotona perillä ja menin suoraan nukkumaanEilen sitten aamulla heräsin yllätävän virkeänä reissupäivän jälkeen ja menin aamulenkilleSamoin kuin tänäänkin aamulla. Täälläkin on jo ihan kevät! Linnut laulaa ja puissa on silmut! Pakko laittaa talvitakit nyt pois ja raivata tila kesävaatteille! 

Kotona on vaan niin ihanaa! Nyt oon saanut kassit purettua ja eilinen meni työn touhussaAamupäivä sähköpostien ja ravintovalmennettavien kanssaja sitten iltapäivästä lähdin tekemään ohjauksia ja illalla oli vielä Kuntoremonttilaisten pienryhmätreenitMutta ehdin vähän pestä pyykkiä ja purkaa matkalaukkujakinSe hyvä puoli on kotitoimiston hommissaVoi samalla tehdä jotain muutakin!

Ruokailu on "hieman" keventynyt tästä reissusyömisestä ja päivärytmiin on taas tullut ne viisi ateriaa tasaisin väliajoin. Puuroa aamullavälipalaksi smoothietalounaaksi salaattia ja illalliseksi keittoa ja raejuustoa. Mä en ole koskaan lukeutunut niihin ihmisiinjotka pystyvät reissussa välttämään kaikki herkutEi ei eiLomalla kyllä syön patonkia ja leivoksia ja suklaataJa croissantteja tai Cafe au lait'n. En kanna sheikkeriä tai pähkinöitä mukanaMieluummin sitä sitten kiristelee reissun jälkeenKyllä mä jokaisesta patongista ja juustosta vaan nautin! Mutta saa tässä nyt vähän pistää tassua toisen eteen ja katsoa mitä syö.

Tänään on koko päivä nyt aamusta asti ohjauksia ja illalla vielä Toimelan kuulatuntiMutta tää viikko onkin ollut kyllä lyhytIhana olla taas kotona! Kyllä oli jo ikävä näitä omia juttuja ja tietysti mun pienokaista oli kauhea ikävä


Huippua perjantaita kaikille!


astiat Sabre Paris

2 kommenttia:

  1. ihkut astiat, noista on varmasti kiva syödä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oo. Ihanaa vaihtelua normi astioihin :)

      Poista