Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.4.2014

Method Putkisto Day 2 - tasapainoa putkistoon ja kuulaan


Nyt on yksi koulutusviikonloppu taas ohija tuntuu että takaisin on tullut taas vähän enemmän viisastunut HannaAsiat alkavat loksahdella paikoilleen ja olen taas ihan intona (ja vähemmän stressantunut eri lajien tasapainosta mun omassa paletissa). Viisastunut olen niin oman treenin kannalta Method Putkistossa (tänään kirkastui niin monta juttua omasta kehosta)kuin ohjaamisen ja lajin kannaltakin!  

Tänään Elina ja Anne vetivät meille päivänjossa pureuduttiin Method Putkisto repertuaariinMä olin aivan flunssaisenaosan ajasta istuin takki ja huivi päälläJa montakohan aivastusta sitä päivän aikana tuli? Mutta skarppasin. Jännä miten tiettyjen venytysten jälkeen mulla oli aivan puulla päähän lyöty olo! Mutta ne vain on niin rankkoja! Päästiin ekan kerran myös ohjaamaan liikkeitä ryhmälle yksitellen ja se oli aivan huippua. Näistä minuutin mittaisista ohjauksista oppi niin paljon ja hieman palautettakin tuli ja sitä vähän erikseen yritin ihan mielenkiinnosta kaivellakin! Ja miten paljon tää ohjaaminen eroaa kuulatuntien raivokkaasta meiningistäTäällä ei voi kenellekään huutaa: "Vatsa sisään ja perse taakse" (tosin en mä ihan näin kyllä kuulatunnillakaan huuda tai käytä tuota perse sanaajoten ehkä vähän karrikoidusti ilmaistu)vaan sen sijaan sanotaan rauhallisesti jotain tyyliin "Työnnä istuinluita taakse ja tiivistä ristiluun ja navanpisteitä kohti toisiaan".

Oli loistava koulutusviikonloppu ja Lohjalta ajoin suoraan Kumpulaan kuulatuntia pitämäänOli niin kotoisaa päästä sinne heilumaanvaikka vähän flunssan takia jouduin lintsaamaan itseTorstaista asti oon ollut vaan lähes liikkumatta ja odotan niin että pääsen taas tekemään täysilläTunnin lopussa oli kiva vetää venyttelytja aika omaan tyyliin ne vedinmutta vähitellen otan loppuvenyttelyihin mukaan niitä loistavia oppimiani liikeitä MP'staJa tietynlaisia vinkkejä on nyt helpompi antaa tuntilaisille ihan perusjuttuihin jo nyt mikä taas antaa näihin Sports Lady® kuulatunteihin enemmän ulottuvuutta osallistujille tulevaisuudessakin.

Ja sitä osaa nyt ja tulevaisuudessa vielä paremmin ohjata ihmisiä enemmän rentoutumaan loppuvenyttelyissäettä se ei ole vain mitään raajojen heittelyä sinne tänne ja matolla makailua (taas vähän kärjistettyä)Vaan sen sijaan asia on harkittu kokonaisuus kaikkea myödenVenytyksillä kun on niin iso pointti oikeastiJa sillä ydintuella aivan mielettömän suuri merkitysOi mä niin ootanettä pääsen ohjaamaan Method Putkistoa ensi syksynä!! Ja sitten te mun tuntilaiset jotka tulette nauttimaan myös tästä lajistaniin lupaan että siitä on iso hyöty myös kahvakuulaanIhan kuin elämään ja kaikkeen liikkumiseen ylipäätään! Odottakaapas vaan kun pääsen irti! Nyt jo on varattu tunteja syksylle! Sen suhteen kannattaakin olla kärppänäsillä aikaa on rajallisesti viikkokalenterissa! oops miten tuima on ilme tässä kuvassa - pohjetta venytetään 
Oli kiva viikonloppu vaikka tosi flunssainen olinkin! Kiitos taas kaikille ja eilen oli NIIN ihana tavata kaikki tanssikaveritjotka olivat samaan aikaan leirillä Kisakalliossa. Nyt nukkumaan ja aamulla töihin taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti