Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.4.2014

Saturday Thoughts


“There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.” -Albert Einstein

Mun työssä pääsen niin usein todistamaan mitä hienoimpia ihmeitäNiin monet kerrat joku asiakas on sanonut vaikkapa jostain liikkeestäettä hän ei pystyMutta sitten kun tehdään liikeniin hän pystyykin siihenIhmeet voi olla pieniä onnistumisiajonkin vaikean liikkeen kanssa tai pidemmän ajanjakson onnistumisiakuten elämänmuutos kun on tiputettu vaikka 20-30kg lähtöpainostaTällä viikolla on naurettu ja itketty ilosta ja onnistumisesta. Treenin kestävät meikit on myös hyvä juttujos muutama kyynel vierähtää poskelle <3 Ja aina pitää muistaa että kaikki on mahdollista kun sitä oikein haluaa!

Viikko on ollut täynnä ihania asiakastapaamisia ja tuntejaHuippuja ihmisiä ja kovia treenejäLapsia ja koiriakotitreenejä ja salitreenejäTRXää ja kahvakuulaaJa kyllä mä tästä työstä tykkään niinvaikka päivät ovat venyneetkin kamalan pitkiksi! Aamulenkille olen päivästä riippuen lähtenyt vähän eri aikaanEilen olin ovesta ulkona ennen puolta kuutta aamulla.

aamulenkillä on välillä paistanut ja välillä on oltu tosi aikaisin liikenteessä

lapset ja koirat sujuvasti treeneissä mukana

Mutta nyt on viikonloppu pyhitetty täysin lapselleJa saatiin mummiex-anoppimeille kylään moneksi päiväksiOn ollut niin mukava viikkoTänään juhlitaan toistamiseen lapsen synttäreitäTiistaina meillä oli kaverisynttärit ja tänään tulee perhettäViikonlopun ohjelmassa on myös virpomisoksien koristelualeipomista ja ulkoiluaNiin ja sitä virpomista tietysti.

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Hugs
Hanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti