Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.4.2014

Tänään Pariisia kohti


2010 talvella - satoi melkein koko ajan 
2008 syksyyn osui upeat kelit
Tällä hetkellä me istutaan koneessa Birgitan kanssaLähdetään Pariisiin lomailemaan ja samalla juhlistetaan Birgitan synttäreitäOon ollut Pariisissa kolme kertaa aikaisemminkinmutta en koskaan keväällä! Olen aina halunnut nähdä Pariisin kevään!

Lennot varattiin jo viime vuoden puolella itsemutta loput järjestelyt on hoitanut Ranskan matkoihin erikoistunut matkatoimisto PamplemousseVoin lämpimästi suositella! Heillä on myös mielettömiä teemamatkoja Ranskaan! Kannattaa käydä kurkkaamassa sivuilla! 

Mietittiin ensin Birgitan kanssa yhdessä mitä lomalta halutaan ja sen jälkeen matkatoimisto hoiti kaiken valmiiksiTäydellisesti hoidettu ja helpottaa itseä niin valtavastiMyös lounas- ja illallisvarauksia on tehty etukäteenEdellisviikolla tuli meidän loman paketti postissaKaikki on varattu etukäteen ja meillä on ohjelmassa mmnousu EifeliinVersaillesin retkiMoulin Rougessa näytössynttäridinneriä ja biletystäja yleistä hengailua tässä ihanassa kaupungissaPamplemousse on myös hoitanut hotellin varauksen ja meidän hotelli sijaitsee Montmartren alueella Amelie elokuvan kadulla!

Lisää kuulumisia pian reissun päältä!

3 kommenttia:

 1. Moikka! Mikä teidän hotelli oli? Voitko suositella sitä? Täällä etsitään kuumeisesti hotellia pariisista elokuulle :)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli hotel Lepic Montmartre ja voin lämpimästi suositella! Meillä oli parvekkeellinen huone!

  http://www.29lepic.fr/

  Myös Pamplemousse matkatoimistosta saa hyvin apua reissuun! he varasivat kaikki meille etukäteen! Tosi kätevää ja aikaa säästyy kun ei tarvitse paikanpäällä jonottaa lippuja tai etsiä paikkoja!

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon! Meen heti katsomaan tarkemmin :)
  Johanna

  VastaaPoista