Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.4.2014

Thursdays affirmation


Motivation 
is what gets you started 
Habit 
is what keeps you going

Motivaatiota saa niin monista asioista ja siitä se aina lähteeJa treenaamisesta on mulle tullut niin tapaettä voin hyvin ottaa leikkipuistoon TRX hihnat tai kahvakuulan mukaan ja vetää pienen treenin kiipeilytelineen vieressäsillä välin kun lapsi kiipeileeKumpaakin treenimuotoa käytän myös valmennettavieni kanssa. Suuri osa treeneistä tapahtuu juuri kahvakuulan ja TRX hihnojen kanssaja toiminnallinen harjoittelu on parasta treeniä nykypäivän istuvalle ihmiselleYritäpä poimia kynä laittialta pelkän käden avullaTarvitset siihen koko kroppaa! Tai miten olisi kaapin siirtäminen vain käsiä työntämällä eteenpäin? Arkipäivän haasteissa tarvitset voimaa ja liikkuvuutta koko kroppaanNiin kahvakuula kuin TRX'kin lisäävät voiman ja hapenottokyvyn lisäksi myös liikkuvuutta!TRX Training

TRX Training meets you where you are and takes you where you want to go, blurs the lines between training and play, strength and flexibility.

TRX Training uses tools and movements that challenge the entire body in every plane of motion. Every movement we perform is a whole-body movement.

KETTLEBELL Training


 • Kettlebell training Combines "cardio" and “strength” training
 • The solution for busy people
 • Greater fat loss
 • It’s enjoyable (most exercise might be boring)
 • Saves Money – just one compact and portable device and no gym memberships
 • It’s fun and easy to learn
 • Serious Cardio - perfect with HIIT (high intensity interval training) as opposed to long-slow cardio!


TRX- ja kahvakuulatreeniä pääset tekemään niin PT-valmennuksissa kuin kertatreeneissäkin. Kahvakuulasta löytyy viikottain myös useita ryhmäliikuntatunteja (katso täältä aikataulut)! Lisätietoa ja varaukset hanna@sportslady.fi. Pääsiäisen jälkeen löytyy taas vapaita treeniaikoja kertatreeneihin!4 kommenttia:

 1. Hittolainen! Vähänkö hyvä idea et ottaa mukaan pihalle noi, inhottavaa aurinkoiset kesäpäivät olla sisällä meinaan! Ja ei ees mee paljoa aikaakaan tähän :)

  VastaaPoista
 2. Kaksi kärpästä menee yhdellä iskulla :) 20 min ja tehokas treeni tehty :)

  VastaaPoista
 3. No niimpä! Ja kun mulla on muutenkin tää ajanpuute, et ei oikeasti yksinkertaisesti vaan ehdi, hyvä jos kerran viikossa pääsee edes uimaan sen kilsan niin tää ois kyllä loistava :) Onko nuo trx kalliitta? Tosin, joku voi vähän kieroon katsoa kun puiston ohi menee :D

  VastaaPoista
 4. Ei kukaan kieroon kato, mutta kyllä se varmaan uteliaisuutta herättää. Mä vaan aina teen enkä paljon mieti :) Rohkeesti vaan ulos!

  VastaaPoista