Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.4.2014

Lyhyt työpäivä ja reissuvalmistelujaNo nyt on loma alkanut monella! Eikö oo mahtavaa kun on monta päivää vapaata! Mulla loppui työt tänään jo yhden aikaan TRX'ää salilla yhdelle ohjattavalle ja sitten kahvakuulaa kahdelle asiakkaalle heidän kotonaanIhanan lyhyt päivä!

Töiden jälkeen kävin ottamassa kevyen reissupäivetyksen C'mon HelsingissäSiellä yksinkertaisesti tulee paras rusketusHyvät aineet ja ammattitaitoKotona oon pakannutja ihmettelen miten oon onnistunut kerrankin minimoimaan kassin sisällönTarkka suunnittelukun kerrankin oli aikaa tähän hommaanMyös koti on nyt siinä kunnossaettä on kiva tulla kotiin. Nyt vielä kynsiin vähän väriä ja sitten on kaikki valmista! 

Matkalla tulee täyttä lepoa taas lihaskuntotreenistä ja kroppa tulee kiittämään! Kävelyä taas tulee senkin edestäPariisissa on pitkät välimatkatmutta tykkään siitä huolimatta mennä jalan joka paikkaan aina kun vain mahdollista! Pitäiskö ottaa askelmittari mukaan?

2 kommenttia:

  1. Oih, ihana Pariisi! Kävelyä tulee varmasti - ihan huomaamatta. Käyttekö myös Versailles'ssa? Upea, upea paikka.

    Antoisaa matkaa, toivottavasti blogiinkin tulee maistiaisia! :-)

    VastaaPoista
  2. Heippa! Käydään myös Versailles'ssa. Meillä on onneksi kuusi päivää aikaa, siinä ehtii hyvin. Laitan varmasti kuulumisia reissusta taas. Vähän riippuen hotellin nettiyhteydestä miten niitä päivityksiä tulee :) Ihanaa pääsiäistä!

    VastaaPoista