Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.6.2014

Method Putkisto Pilates koulutuspäivillä


Eilen oli melkoisen reipas päiväAamulenkin jälkeen ajoin KisakallioonPari viimeistä kuukautta on töissä olleet niin kiireisiäetten ole ehtinyt tekemään omaa harjoittelua viime koulutuspäivien jälkeen lainkaanOlen tehnyt ihan järkyttävän pitkiä työpäiviäYrittäjyys yhdistettynä unelmatyöhön voi olla rankkaaYrittäjä on töissä kellon ympäri ja vaikka työ on mieleistä niin onhan se raskastakun päivät venyvät kuukausikaupalla välillä yli 13 tuntisiksiTätä mun arki on ollut aina kun lapsi on isälläänTöitä ja töitäTyö menee tottakai etusijalle yhden aikuisen taloudessaAikakaan ei kyllä mistään tule lisääntymäänVaikka kesällä helpottaa niin syksyllä opinnot kuitenkin jatkuvatSitten saa vaihtua vaikka ne aikaiset aamulenkit aikaiseen opiskeluhetkeen (ja syksyyn mennessä ei pudotettavaakaan enää olejoten dieettiin liittyvät aamuaerobiset saavat jäädä)Mutta todettakoon vieläettä mulla on maailman paras työ ja rakastan tämän tekemistäNautin asiakkaiden kanssa olemisestaenkä vaihtaisi kaikesta rankkuudesta huolimatta tätä mihinkään! Olen aina niin iloinen asiakkaiden edistymisestä ja tottahan yrittäjyydessä ne omat vapaudet aina ovat!

Myöskään observointia en oo aloittanut, ja sen suhteen pitää reipastuaKesää kohti mulla on vähän paremmin aikaa keskittyä opintoihinMutta vaikka en Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates tunneilla ole ehtinyt käymäänniin omassa ohjaustyössä olen koko ajan "pureskellut" tähän asti oppimiani asioitaMyös oma kehonhallinta on parantunutOlen koko ajan tietoisesti arjessa ja tunteja ohjatessa harjoittanut tätä puolta. Oli aivan ihana kuulla Marjalta eilenettä edistystä oli tapahtunut huomattavastiOlin itsekin ihan yllättynyt ja vähän ihmeissäni miten asiat ovat vähän kuin itsekseen sisäistyneet maaliskuun jälkeenTuli hyvä mieliSuoraan sanottuna koulutukseen aamulla mennessäni mulla oli tosi sekava olo asioiden suhteenja tuntui että olen auttamattomasti jäljessäVaikka en sitten lopulta olekaanJa tämä sekava tunne on taatusti ihan jokaisen kurssilaisen ongelma vielä tällä hetkelläOdotan sitä valaistumista kun palaset loksahtavat kaikesta opitusta paikalleen! Ja ensi viikolla menen taas ihanaan Töölön Studioon harjoittelmaan ja observoimaan! Ensi viikolla on kuudes dieettiviikko ja aion pitää 2-3 päivää lepoa jolloin keskityn vain kehonhuoltoon!


Saarisali oli saanut ympärilleen ihanaa vihreyttä, siellä me vietettiin eilinenkin koulutuspäiväKäytiin läpi Method Putkisto Pilates puolta ja oli tosi hyvä koulutuspäivä! Kiitos siitä MarjalleElinalle ja AnnelleAamusta asti tiukkaa asiaaSellaisia asioita opittiin tänäänmitä ei mistään kirjoista opitaKehonhallinta menetelmänä Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates on jotain aivan ainutlaatuista ja olen iloinen miten tarkkaan asioita käydäänJa mitä meiltä vaaditaan koko ajan! Marja ei todella päästä meitä helpolla.

Koulutuspäivän jälkeen ajoin takaisin Helsinkiin ja matkalla poikkesin salilla tekemässä jalkatreeninTuli hyvä treenivaikka päivän jälkeen ajattelin olevani tosi poikkiEnemmän poikki olin henkisesti kaikesta kuuntelemisesta,  opettelemista ja skarppaamisesta (siis hyvällä tavalla)Fyysisesti teki hyvää ja rentoutti kun pääsi salille huitomaan raudan kanssaKyllä mä tällainen punttipena vaan oonvaikka miten tässä Pilatesta ja Putkistoa opiskellaan ja harjoitellaanMutta juuri tämä kehonhallinta ja -huolto puoli tulee pelastamaan niin tämän punttipenan kuin monta muutakin ihmistäkun vaan pääsen irti ja ohjaamaan! Aamulenkki on niin ikään tänäänkin takanaja nyt auton nokka kohti Kisakalliota. Odotan innolla mitä tänään opitaan! Sieltä sitten suoraan Kaivariin tuntia pitämään! Siellä nähdään!

Viiden jälkeen aamulenkille
mun lemppariaamupala! Paljon syötävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti