Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.6.2014

Naanatalin aurinko, päivä 34 ja eka repsahdus


Turun seudulla vierähti koko viikonloppu. Lauantaina jätettiin taakse jokilaivat ja Hamburger Börs ja suunnattiin merellisempiin maisemiin.

Dietillä ja reissussa selviytyy kyllä yllättävän hyvinmutta tekeehän se pientä haastetta kun et aina voi tietää mistä saa millonkin sopivaa ruokaa. Aamiainen lauantaina hotellissa meni helposti ja sitten torilta haettiin mansikoitamitkä olivat kevyttä kesänapostelavaa. Aamiainen tuli syötyä noin kymmenen aikaan ja sitten seuraavaan ateriaan meinasi venähtää jo isompi väli. Yleensä mulla on käsilaukussa aina protskupatukka ja tässä tapauksessa se pelasti pahimman nälän veneessä. Lähdettiin kahden aikaan laivalla Vepsän saarelle ja siellä olisi ravintola josta saisi lounaan. Onneksi oli tuo patukka mukana muuten olisi ateriaväli venynyt melkein kuuteen tuntiin!


Aamupäivä oli pilvinen ja sateinen Turussamutta kahden maissa sää onneksi muuttui. Veneessä oli vielä mennessä aika kylmämutta takaisin tullessa jo tarkeni. En oo aiemmin tuolla Vepsässä ollut ja se oli tosi kaunis paikka! Laiva meni noin tunnin sinne. Täällä ois pitänyt ehdottomasti olla omat eväät ja laittaa piknik pystyynmutta onneksi kahvilasta sai myös salaatteja.
Turun saaristo on upea

Vepsän jälkeen me ajeltiin Naantaliin ja sieltä oli varattu majoitus viihtyisästä Pikku-Lintula puutalosta. Voittaa hotellin ja oli ihana istuskella iltaa pihalla. Täällä oli myös jääkaapit ja muutjoten iltapala- ja aamupalaruokailut olisi hyvin helposti pystynyt hoitamaan täällä. Tässäkin kohtaa olisi voinut varautua kaupassa käymällä ja eväillä. Siinä vaiheessa kun tajusin tämänniin kaupat olivat jo kiinni.
Illallaista syötiin Uusikilta ravintolassa ja nyt kyllä tapahtui se ensimmäinen dieetin lipsuminen. Myönnän. Ei voinut olla ottamatta alkuruokaa ja pääruokaaetenkin kun lounas oli niin pieni ja aikaa siitä oli vielä kulunut ihan liian pitkään. Kuusi tuntia. Yleensä syön 3-4 tunnin välein. Olipa kyllä järjettömän hyvää ja hyvällä mielellä tuli syötyä. Tosin en jaksanut syödä siikaa kokonaan. Taisi olla tuossa maa-artisokkakeitossa nyrkillinen voita. Oli aika täyttävää! Tosi hyvä palvelu oli ravintolassa. Aitoa ja läsnäolevaa palvelua.


Ja mikäs siinä oli syödessä kun näkymät oli tällaiset. Mielttömän kaunis ilta! Iltapala jäi sitten kokonaan syömättä eilen ja aamupala myös tänään! Puoli 12 aikaan syömään lähtiessä todettiinettä lounasaikahan tää enemmän jo on. Ja silloin olikin jo ihan kiljuva nälkä!

Mutta kotona ollaan taas ja nyt taas omien ruokien parissa. Kyllä kotona dieettaaminen on helpompaa. Ja etenkin kesäaika teettää pieniä haasteitakun on lomaa ja reissuja ja muuta. Mutta hyvin ne syömiset pystyy kyllä siitä huolimatta hoitamaan. Tää vain nyt oli sellainen reissu ettei tehnyt mieli lähteä "muovirasia laukussa" asenteella. Pari ateriaa jäi välistä kokonaan ja ruuan energiatiheys muissa ruuissa oli varmasti korkeampimutta joka ruuasta kyllä nautin! Leivät jätin korissa illallisella rauhaan ja jätskiäkään en syönyt päivällä vaikka mieli olisi tehnyt aivan valtavasti! Ja pääosin syömiset kuitenkin meni hyvin ja tänään mahtava taas sporttailla eilisen lepopäivän jälkeen. Kävin lenkillä kun pääsin kotiin ja illalla kuulatunti Kumpulassa! Siellä nähdään kohta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti