Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.6.2014

Perjantain motivaatiopostaus

Kuudes dieettiviikko lähenee loppuaan. Aamukävelyitä on tullut tällä viikolla tähän mennessä viisi. Kello soi joka aamu 5.30 ja töiden puolesta tarvittaessa myös aiemmin. Ja aina myös säästä riippumatta lähden ulos :) Ja tällä viikolla on ollut ihana kun on saanut seuraa kävelylle joka aamu! Muutenkin projektin edetessä niin mulla kuin kaverillakin on saanut huomata senmiten paljon motivaatiota ja tsemppiä se tuo myös muilleJa mukaan on matkan varrella lähtenyt lisää kavereita ja asiakkaita. Ja kyllä on kilot alkaneet karista tässä ympärillä muiltakin! Mahtavaa! Muistakaaettä ravintovalmennus onnistuu aina etänä ja sinun ei tarvitse asua samassa kaupungissa jos haluat ruokavalion ja kuntoon kesäksi (plus tietenkin pysyvän ja terveellisen elämäntavanmitä eniten haluan korostaa)Vieläkin ehtii ja elokuussakin on vielä kesä! Sinne on kuitenkin pari kuukautta aikaaja parissa kuukaudessa ehtii karistaa jopa 10 kiloa! Ravintovalmennuksesta voit tiedustella lisää multa meilitse hanna@sportslady.fi!


Salitreenejä tähän viikkoon tulee myös viisi. Kolme on takana nyt. Ja tänään ja ehkä sunnuntaina menen tekemään treenit myös. Kuulatunteja on jouduttu perumaan tiistaina ja torstaina huonon sään vuoksi ja harmittaa tosi paljon kyllä noi ilmat. Viikonloppuna onneksi ei pitäisi sataa! Eli Kumpulassa mennään taas täysillä!!


Kuudes viikko on ollut siitä helppo, että mitään reissuja ei ole ollut, eikä tule :) Ensi viikolla olen Mikkelissä pari päivää Method Putkisto -koulutuksessa ja perjantaina lähdetään Tukholmaan juhannuksen viettoon. Sitten saa hieman taas suunnitella, mutta missään nimessä se ei hommaa haittaa. Tällä viikolla on ollut ihan normi eväsmeininki työpäivien aikana. (Kylmälaukussa lounas ja välipala mukana.) Ja kerran olen syönyt lounasta myös ulkona. Ravintolat ovat hirmu ystävällisiä ja rakentavat juuri sellaisen annoksen mitä pyydät. (Kastikkeet aina erikseen!) Kannattaa aina kysyä!

Eli pointtina teillekin se, että painonpudotus ei estä ihmisten tapaamista tai kotoa poistumista. Tai viikonloppureissujen tekemistä. Eläkää niin kuin ennenkin, mutta katsokaa mitä syötte, ennakoikaa ja suunnitelkaa etukäteen. Tottakai dieetillä se lähteminen on vähän hankalampaa, mutta ei todellakaan mahdotonta. Ei kannata jäädä kotiin ja perua muuta elämää! Lopulta painonpudotus on ihan päästä kiinni. Se on päätettävä itsensä kanssa, että hommaan lähtee ja sitä haluaa. Silloin se onnistuu ja tekosyitä ei löydy. Mutta missä menee se hatutuksen raja että milloin siihen ryhtyy..? Mutta jos koko elämä on sekaisin, ei painonpudotus tule ehkä oikeaan väliin. Myöskään kilojen karistaminen ei tee sinua onnelliseksi jos muut asiat ovat pielessä tai sekaisin. Tällä viikolla onkin ollut ihan perus dieettimeininki ja kyllä se vaa'an lukemakin on taas humpsahtanut alas siitä "700g painonnoususta". Eli alle viime viime viikon lukemissa ollaan kuitenkin. Niinhän ne mitatkin jo keskiviikon mittauspäivänä kertoivat. Töitä ja dieettailua ja lapsen kanssa oleilua. Ja kävin mä kampaajallakin. Pidennykset jäi hetkeksi pois ja omasta tukasta leikattiin ihan reippaasti. Oon tyytyväinen, kiitos Birgitta :) Katsotaan jos heitetään ne takaisin sitten vaikka ennen Pori Jazzeja. Sinne on tarkoitus tänäkin vuonna taas mennä. Viime vuosi oli ensimmäinen ikinä, että en mennyt. Olen ollut siellä vauvasta saakka joka vuosi.


Eli kaikkea kivaa on luvassa loppukesästä(kin). Eli nyt vain "jaksaa jaksaa" ja sulatellaan näitä kiloja siihen asti ihan täysillä. Ja huomenna mulla on lepopäivä! En tee mitäänEn töitäEn aamulenkkiäEn treenaaNautin pikkumiehen seurasta ja nukun niin pitkään kuin pystyn!

Ihanaa perjantaita kaikille!

Xo
Hanna 

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Hienoa että projekti etenee! :)Palaan taannoiseen postaukseesi jossa kerroit siitä kun Elixia PT kielsi sinua ohjaamasta ystävääsi.

  Olen aloittanut PT opinnot samaisessa opinahjossa jossa sinäkin opintosi kävit.:) nyt tietenkin kiinnostaa ae että minkälaisiin kuntokeskuksiin kannattaa olla yhteydessä eli missä "ulkopuolinen PT voi asiakkaitaan ohjata?

  Terkuin,

  Mia

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Tsemppiä opinnoille :) Helsingissä paikkoja on vain muutama, minne ulkopuolinen PT voi mennä. Isoilla ketjuilla on omansa. Myös jotenkin pienemmät salit ovat ottaneet saman linjan, omat PT:t. Kannattaa kysellä salilta itse ihan suoraan!

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Näin olen ajatellut tehdä eli "hattu kouraan" ja kyselemään. Tuli vain mieleen että mahtaako olla kovinkin vaikea löytää saleja jonne mennä.

  Hyvä jo miettiä vaikka opinnot vasta alussa. :)

  -Mia


  VastaaPoista
 4. Helsingissä ei kovin montaa paikkaa ole ja kiersin aikoinaan tosi paljon saleja. Kävin tutustumassa niihin ja treenasin siellä itse ja samalla kartoitin mahdollisuuksia PT'nä treenauttaa heillä omia asiakkaita! Reippaasti vain matkaan ja samalla näkee uusia saleja ja tutustuu uusiin ihmisiin!

  VastaaPoista