Sports Lady®

Sports Lady®

20.6.2014

Juhannustunnelmia ja "ennen/jälkeen" väliaikakuvia

Olipa hyvä koulutusrupeama Mikkelissä. Olin kyllä niin poikki kun pääsin kotiin. Tottakai kaikki keskittyminen veti mehut tästä tytöstä, mutta sen lisäksi myös Pilates ja Yvonnen loistavat tunnit. Kroppa sai pientä shokkiherätystä, kun Yvonne veti meille jatkotason tunnin toisena päivänä. Ai miten upeeta oli, ja miten rankkaa!

Eilen sitten taas normi meiningeissä ja töissä. On ollut treenattavien ohjauksia ja ruokavalioita on mennyt mukavasti sinne tänne ympäri Suomea. Aamulla kävin taas kävelyllä ja päivällä salilla tekemässä olkapäät ja ojentajat. Illalla vesisateesta huolimatta kuulailtiin Kaivarissa. Kiitos ihanat naiset! Puut suojasi meitä hyvin. Ja ensi kesänä tehdään kuulan lisäksi täällä Method Putkistoa ja Pilatesta. Ai miten mahtavaa! En malta odottaa! No siihen asti teillä mun kuulatuntilaisilla on etuoikeus nauttia Methodiin liittyvistä kehonhallinnan ohjeista, joilla saa myös suoritustaan parannettua kahvakuulan kanssa. En tarkoitaettä tunnit muuttuvat näiden yhdistelmäksi vaan sitämiten pystyn auttamaan teitä syvien lihasten aktivoimisessa ja siinä kuinka saatte lisää voimaa kun keskivartalo aktivoidaan oikein! Tiettyjä juttuja hyödynnän jo nyt tunneillani.


Mulla oli muuten eilen pitkästä aikaa tää mun ikivanha lempipaita päällä, se ei oo hetkeen mahtunut. Oli hyvä mieli vetää se vihdoin päälle. Muutenkin on kivaa kun alkaa jotkut vaatteet roikkua ja voi siirtyä niihin vanhempiin vaatteisiin. Aah mikä tunne! Tän päivän treenit on myös tehty ja pian siirrytään juhannuksen viettoon. Aamusalilla otettu kuva kertooettä kuuden viikon takaiseen kuntoon on vähän eroaViisi kiloa on lähtenytJes!Tänään on vielä yhden treenattavan tapaaminen ja käydään läpi ruokapuolta. Asiakkaani on 20 viikolla raskaana ja hänen kanssaan treenaillaan kevyesti vauvaa odottaessa ja samalla pidetään ruokapuolta kunnossa. Sen jälkeen suunnataan pikkumiehen kanssa juhannuksen viettoon!

Aivan mielettömän ihanaa juhannusta teille kaikille! Nauttikaa läheistenne seurasta, Suomen suvesta, saunasta ja ihanista juhannusruuista! Kaikki on asenteesta kiinni vaikka ei säät ihan suosi. Onnellisuus lähtee aina meistä itsestämme! Ja juhannuksena on ihan kiva olla dieetilläkin! Tiukka linja pitää! Pitäkää te muutkin jotka hommaan olette ryhtyneet! Ja te joilla on herkkupäivä niin nauttikaa!


Halauksin
Hanna

4 kommenttia:

  1. Kiitos tästä, itelläkin helpompi pysyä juhannus dieetillä, kun tietää ettei ole ainoa :) hieno muutos sinulla!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kaunis <3 Joo mekin lähdetään laivalle lapsen kanssa ja pitää vaan olla tiukkana siellä herkkujen keskellä :) Tsemppiä myös sinne juhannusdieettaukseen!

    VastaaPoista
  3. Kiitti Johanna! Samoin sinne :)

    VastaaPoista