Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.6.2014

Some people feel the rain, others get wet

Mukava olla taas kotona. Oltiin koko viikonloppu ex-appivanhempien luona mummolassa Nokialla. Aamulenkit meni normaaliin tapaan ja lauantaina sain taas tankkailla. Onneksi olin juuri täällä sillä ei oo mitään parempaa kuin Ailan itsetekemät sämpylät. Niin ja grilliruokaa sain ekan kerran tänä kesänä! Ihanaa oli! Tällaisia juttuja arvostaa niin paljon kun sitä omaa grilliä ei enää ole. 

Perjantaina oltiin neljä tuntia kylpylässä ja lauantaina kahdeksan tuntia Särkänniemessä! Siellä olikin hyvä mahdollisuus nauttia herkuista. Iso kahden pallon Italialainen jäätelö ja aika paljon karkkia meni kurkusta alas (pari suklaapatukkaa ja varmaan parisataa grammaa irtokarkkeja). Illalla sitten herkuttelin niillä sämpylöillä ja raparperipiirakallaja join pari lasia punaviiniä. Ai miten hyvää! Olipa mahtava röhnöttää nojatuolissa punkkulasi kädessä ihan väsyneenä huvipuistopäivän jälkeen ja katsoa fudista. Ja olin mä kyllä niin maha pystyssä! Tekipä hyvää taas mielelle ja kropallekin. Ei oo nälkää tullut sen jälkeeneikä hetkeen tulekaan. Eikä muuten vetänyt tästä herkuttelusta kroppa ollenkaan niin tukkoon kuin viime tankkauspäivänä Tallinnassa. Siellähän mä kiskoin jo aamupalalla kaikenmaailman letut ja croissantitja "iltapalaksi" jotain öklörasvaista bruchettaa. Ja suklaata päivällä ihan järkyttävät määrät ja sushia ja vaikka mitä. Kaikkea mahdollista siisja vielä mahdollisimman sekaisin kaikkea. Nyt meni jotenkin maltillisemmin tää homma eikä tarvinnut syödä kuin "viimeistä päivää". Ja ihan oikeasti tän toisen "tankkauspäivän" yhteydessä syödyt karkit ei maistuneet enää niin hyvällekuin vaikka silloin viimeksi. Mutta pitipä syödä niitä vaan silti näköjään kuitenkin. Kai ne sitten sen verran hyviä kuitenkin oli :) Mutta oli kyllä mahtavan kiva viikonloppu ja kiva oli kaiken muun tekemisen lisäksi nähdä myös Tainaa ja Maritaajoiden kanssa ei usein nähdä kun asutaan eri kaupungeissa.

Paljon kysellään miten usein olisi hyvä tankata ja miten sen voi tehdä. Mulle toimii parhaiten se että dieetillä herkuttelen aina neljän viikon välein. Silloin pidän päivän jolloin syön paljon hiilareita ja herkkuja (ja kaikkea sellaista mitä tekee mieli). Mulle ei tuu huono olo herkkujen syömisestä ja pystyn syömään niitä aika paljon! Ihme juttu? Seuraavana päivänä tekee kyllä semisti mieli taas saada sokeriaenkä voisi kuvitella joka viikko pitäväni edes "maltillista" tankkausta niin kuin jotkut tekee. Mulle sopii hyvin näin. Sen verran oon sokeriaddiktoitunut. Jos ei kerran mihinkään kisoihin treenaaniin kannattaa ehdottomasti sallia itselleen joskus se herkuttelu dieetilläkin. Mutta sitten pitää muuten pysyä tiukkana. Tankkauspäivänä kannattaa jättää ne protskut ja rasvat sitten vähemmälle ja keskittyä hiilareihin. Hyviä tankkaukseen on vaikkapa pullakarkitjätskileipäpastahedelmätmehut. Ja sitten tietysti riippuu miten syöt vaikka gluteenia. Itse vältän sitä aina muutenmutta vaikka lauantaina söin kyllä sämpylöitä ja raparperipiirakkaaja jätskin vohvelinkin missä sitä oli.


Tänään oli ihana taas herätä omasta sängystä ja käytiin aamulenkillä ystävän kanssa. Hienosti on häneltä lähtenyt kiloja jo seitsemän meidän projektin aloituksesta. Yhdeksäs viikko starttasi tänään! Ihan mahtavaa! Mä olen niin iloinen ja ylpeä hänen hienoista tuloksistaan. Siellä me sitten taas yhdessä käppäiltiin sateessa. Nyt ei ollut mitenkään kylmäkään. Tästä kesästä tulee jotenkin flash backeja sellaiseen kesäänkun taisin olla toisella luokalla koulussa. Muistan miten silloin satoi koko ajan. Mutta kuitenkin kesä oli tosi kiva siitä huolimatta. Ja tähänkin asti on ollut ihan tosi kiva kesä! 

Tällä viikolla pidän varmaan salitreeneistä taukoa lisääMä oon viimeksi ollut salilla melkein viikko sittenSen jälkeen jäin "huilimaan"ja oon ottanut rauhallisesti kun kroppa alkoi ilmoitella ylirasituksen oireitaTällä viikolla aion tehdä kotona kotitreenejäLiikkeet teen ilman kahvakuulaaoman kehon painollaViikonloppuna on tiedossa taas huvipuistokeikkaa ja mennään Valkealan suuntaan sukuloimaan tällä kertaa. Siellä pääsee sitten saunaan ja järveenkin ekaa kertaa tänä kesänä! Ja mua ei todellakaan haittaa vaikka sataa! Sateessa uiinenkin on kivaa!3 kommenttia:

 1. Ei liity mitenkään tämän päivän kirjoitukseen mutta pähkäilen Kari Traan juoksutakin kokoa. En tiedä ttaisinko S vai M. Mikä koko sulla on ja pitääkö koot paikkansa? Kiitos! :)

  Sanna

  VastaaPoista
 2. S mulla on se oranssi ja se on nyt hyvä! M on pinkki ja se on iso.

  VastaaPoista
 3. Paljon kiitoksia! Myös hyvästä blogista :)

  Sanna

  VastaaPoista