Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.6.2014

Ruokakuvia ja väliaikaraporttiaViikkoa 6 mennään. Tänään punnituksessa vaaka näytti 700g enemmän kuin viikko sitten. Kuitenkin mitoissa oli tapahtunut kutistumista. Peilin kautta otettu "biksuselfie" näytti myös sen, että mitään plösähtämistä ei ole tapahtunut. Viidennen viikon alussa otin salitreenit mukaan ohjelmaan. Teen 3-4 treeniä viikossa. Isommila painoilla ja vähemmillä toistoilla, kun tähän astiset satunnaiset salitreenit. Nyt on kuulatunteja sen verran vähän, että jaksaa tehdä omaa treeniä salilla ja kyllä tuntuu hyvälle. Eilen kävin tekemässä jalat.

Yleensä pelkkää vaakaa tuijotettaessa saattaa lyödä hanskat tiskiin kun lukema näyttääkin enemmän kuin edellisellä viikolla. Paino voi vaihdella vuorokaudenkin sisällä riippuen paljonko nestettä on kertynyt tai mikä aika kuukaudesta nyt sattuu olemaan! Älkää tuijottako vain vaakaa, mitat kertovat paljon enemmän! Kannattaa aina ottaa mitat ja valokuvista näet myös kehityksen. Oma pää ei pysy mukana ja itsensä mieltää helposti saman kokoiseksi kuin aloittaessa oli. Sitä jotenkin sotkeutuu peilikuvalleen.

Kokosin tähän muutamia tän viikon ruokakuvia. Aamiaiseksi vedän yleensä puuron, luomu raejuustoa ja mansikoita. Pari kertaa viikossa munakkaan. En meinaa ehtiä tai jaksaa paloittelemaan täytteitä, joten paloittelen kerralla kahden munakkaan täytteet. Näin seuraavana päivänä ei mene aikaa ruuanlaittoon niin paljon! Smootheja teen välipalaksi ja iltapalaksi ja välillä syön vähän luomurahkaa maustettuna steviatipoilla ja lisään sinne marjoja. Treenin jälkeisellä aterialla hiilareita tulee syötyä joko perunan, täysjyvä ohran tai tortillan muodossa. Tortillassahan on gluteenia jota vältän, mutta joskus vaihtelu virkistää.

Palautusjuoman olen ottanut käyttöön salin päälle, kun aloitin salitreenit. Kaapista löytyi Fitnessgurun palaria, jota mulle taannoin lähetettiin testiin. Tuo vanilja on hyvää. Ainoa miinus on keinotekoiset makeutusaineet ja sokeri.. No näitä ei montaa pussia ole, hankin sen jälkeen laadukkaamman palautusjuoman. Tavallaan tuo on mulle myös "herkku". Maistuuhan se tosi hyvälle :) Pitää sitä ihmisellä jokin pahe olla

Lisäravinteista suosin Solgarin tuotteita ja päivittäisessä käytössä on tällä hetkellä C- ja D-vitamiini, omegat, maitohappobakteerit, monivitamiini ja magnesium sitraatti. Nyt olen syönyt myös kissankynttä lisäämään vastustuskykyä.
Ulkonakin on tullut syötyä. Tänään Ursulassa tilasin päivän salaatin, johon melonin tilalle pyysin kananmunan ja kastikkeen erikseen. Onnistui mainiosti. Terassilla taas voi juoda vettä ja kahvi maistuu mustana hyvin.


Instagramiin (SportsladyH) postaan päivittäin (ruoka)kuvia. Käykää sieltä kurkkimassa enemmän dieettiruokia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti