Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.6.2014

Kotirutiinit ja ajatuksia siitä voiko PT treenata ystävän kanssa


Oli ihana palata kotiin ja kävin ostamassa vielä ennen lähtöä kukkia kotiinLaiva oli eilen perillä puoli kolmen aikaanHeitin laukut kotiin ja vaihdoin vaan nopeasti vaatteet ja lähdin salilleArvatkaa miten hyvin kulki treeni tankkauspäivän jälkeen! Kyllä tuntui olevan voimaa ja virtaa kuin pienessä kylässäAivan mahtava tunne! Nyt mä saan taas sisällytettyä salia omaan viikko-ohjelmaan kun suuri osa tunneista on kesätauollaKroppa jaksaa nyt salia niiden muutaman tunnin lisäksi mitä viikossa vedän

Meinasin jo lopettaa Elixian kortinmutta olkoon nyt vieläMulle tultiin nimittäin yhdessä paikassa huomauttamaan taannoin siitäettä en noudata heidän sääntöjäänAutoin ystävää ja vedin hänelle treenit (molemmilla meillä on Elixian kortit)ja jäin sen jälkeen tekemään oman treenin. Olemme muutaman kerran käyneet yhdessä tässä paikassaSanastoni oli kuulemma niin "ammattimaista"että se oli herättänyt ihmetystäSanoinettä voi johtua ihan siitä että ammatikseni tosiaan teen tätä työtäjos tämä herra ystävällisesti haluaa googlata kuka olen (oli varmaan tehnytkin sen jo)Sen kyllä ymmärränettä tietyillä saleilla on omat treenarit (ja kunnioitan sitä enkä treenaa niissä asiakkaitani)mutta sitä en ymmärrä että kaksi kortista (paljon maksavaa) eivät voi keskenään treenata. Enkä sitä että syyksi sanotaanettä "täällä tehdään niska limassa töitä 24/7 eikä tänne voi ulkopuoliset treenarit tulla"Hmmtuotaitsekin teen niska limassa 24/7 töitä ja voin sanoaettä ihan vapaasti voi jokainen toisella työskentelevä alkaa yrittäjäksiEi se niin helppoa ole ja raha jonka tunnista laskutetaan ei todella jää käteenVerottaja ja muut tahot pitävät kyllä siitä huolenettä niska limassa todella saa töitä paiskiaettä tällä elääJa minä tosiaan olen kuitenkin Elixialle maksava asiakasjoka nyt ei tämän ystävän kanssa voi kuulemma tulla enää heillevaan meidän pitää mennä KisahallilleNo onneksi tässä salilla ei tule usein edes käytyä eli jätän vastaisuudessa menemättä sinne vaan ja käyn muilla Elixian saleilla. Itiksestä mä tykkään eniten ja Talista! Niissä on tosi ystävällinen palvelu ja salit on kotoisia

Ja vaikka teen tätä ammatikseniniin silti olen auttanut paljon ystäviä ja tuttuja ihan puhtaasti auttamisen ilostaSe saattaa olla monelle käsittämätöntä? Mutta mua on itseä autettu niin paljon erilaisissa asioissaettä haluan laittaa hyvän kiertämään. Se on tavallaan pelottavaaettä ammatikseen PT'tä tekevä ei voisi enää missään treenata yhdessä kaverin kanssakun se heti mielletään toisen treenaamiseksi? No se siitä paasaamisestamutta olipahan pakko vain tästäkin kirjoittaa! Sanottakoon vieläettä silloin kun perustin oman yrityksenniin kiersin suuren osan Helsingin saleista ja kartoitin samalla sitämikä kunkin salin kanta on ulkopuolisiin treenareihin. Ja sitä olen aina kunnioittanut! On kuitekin hienoaettä on olemassa myös niitä paikkoja mihin saa ulkopuolinen treenarikin tulla! Sitten kun minulla joskus on oma paikkaniin sinne ovat kaikki tervetulleita! Suoraan sanottuna ei mikään ihmeettä alalla menee Suomessa niin huonostikun ihmiset eivät osaa tehdä yhteistyötäKaksi on aina enemmän kuin yksiOn se sitten kyse brändistä tai muusta liiketoiminnasta.

lauantain lounas 
lauantain päivällinen
No takaisin asiaan kuitenkin! Eilen siis palasin ruokien kanssa takaisin ohjelmaan ja laivaltakin sai hyvän salaatin (pyysin kastikkeet ja öljyt erikseen). Kotona tein ensimmäiseksi smoothien ennen kuin lähdin salille! Vaikka helposti mussuttaminen voisi jäädä päälleniin ei kyllä eilen tehnyt mitään herkkuja mieliSen verran antaumuksella tuli niitä perjantaina kiskottua! 

sunnuntain aamiainen - ihana olla kotona
ja aika herkkua tääkin on - mulle ainakin 

Tänään oli ihana herätä omasta sängystäLähteä aamulenkille tutuille poluille ja syödä "omat aamiaiset". Muutamassa päivässä niityt olivat kasvaneet ja täyttyneet kukilla! Kalat hyppivät joessa ja oli jotenkin niin ihana kesäistä! Vielä kun tästä taas lämpenee! Puuron joukkoon laitoin vähän suklaaprotskua ja proteiinin virkaa toimitti myös tuo keitetty muna.


Löysin muuten laivalta tällaisia "herkun korvikkeita"On lisäaineita juumutta tavallaan jostain pitää dieetillä tinkiäPitää olla jokin paheNää on ihania! Ja jos yhden tällaisen laittaa päivässä suuhun niin ei kai se kuolemaksi ole? Joku muuten kysyi multa viime viikolla miksen voi sisällyttää raakasuklaata mun dieettiinPeriaatteessa hyvin voisinkinmutta olen niin sen perään että mussutuskierre helposti alkaa jos otan yhdenkin palanEli parempi pitää suklaa vain tankkauspäivän herkkuna nyt dieetin ajan. Juhannuksena sitten herkutellaan oikeilla herkuilla seuraavaksi!

Ihanaa sunnuntaita kaikille ja nähdään illalla Kumpulassa kuulatunnilla!

8 kommenttia:

 1. Voi Hitto mitä toimintaa Elixialta. Ymmärtäisin vähän paremmin, jos olisit vain ulkopuolinen pt,mutta että maksavana asiakkaana et sais omaa ystävää jeesiä. Ei meidän paikassa tommonen tökeryys tulisi kuuloonkaan. Ihailtavan pitkäpinnainen olet, mä olisin varmaan lähtenyt ovet paiskuen. :D Tsemppiä sulle ja hyvää kesää. :)

  VastaaPoista
 2. Ei sillä mitään voita itse, että menee samalle tasolle tällaisten kanssa. Oli kyseiselle henkilölle hyvin ystävällinen ja yritin selittää ettei itselläni ole tarvetta omaa mainetta tai oman yritykseni toimintaa vaarantaa tällaisella. Kas kun eivät kohta kiellä kokonaan tulemasta, ulkopuolinen Pthän voi urkkia kuinka he treenauttavat asiakkaitaan :-)

  VastaaPoista
 3. Niin ja kiitos kaima kommentista ja ihanaa kesää <3

  VastaaPoista
 4. Samaa kuullut Satsista. Henkilö joka ei ole edes itse pt mutta tiesi salitreenistä jotain meni ja neuvoi noviisimpaa kaveriaan. Molemmat maksavia asiakkaita.heti tultiin sanomaan että meillä on täällä pt:t sitä varten. Surullista, tähän on tultu.. :(

  VastaaPoista
 5. Moi Hanna !

  Hieman asiasta poiketen. Mitä mieltä olet banskuletuista iltapalana,onko liikaa hiilaria? Yritän vältellä maitotuotteita ja pähkäilen etenkin väli-ja iltapalojen kanssa.Ilona

  VastaaPoista
 6. Moi Johanna! No aika hurjaa tulla valittamaan jos toinen ei ole edes PT.. Omassa tapauksessa tavallaan ymmärrän vaikka tosi tökeröä ja älytöntä maksavia asiakkaita kohtaan. Tänään kiinnitin myös huomiota omaa treeniä tehdessäni kahden kundin toimintaan. Sama juttu, toinen neuvoi ja kannusti toista. Hienoa että näin on eikä tuollaiseen saa mennä puuttumaan mun mielestä. Tätä menoa menettävät vain lisää asiakkaita. Ahneella on huono loppu..

  VastaaPoista
 7. Moi Ilona! Kyllä mä teen iltapalaksi banskulettuja dieetilläkin silloin tällöin. Laitan 1/2 banaanin, 1 munan ja 2 valkuaista.

  VastaaPoista
 8. Elixia on muutenkin kaikista eniten kiskuri tällä alalla, kohtelee huonosti työntekijöitään eikä ole edes kotimainen yritys. Sen kyllä huomaa. Tällä hetkellä olen Fressin leivissä ja meininki on huomattavasti reilumpi ja fiksumpi. Vaikka ketjusali sekin, toivottavasti ei päädy samanlaiseksi kuin tämä "vihreä sali", mutta onpahan sentään kotimainen, avainlipunkin omaava yritys.

  Nimim. Entinen elixialainen

  VastaaPoista