Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.6.2014

Valmis smoothie sekoitus


Oon testannut uusia smoothie sekoituksiaSmoothiejauheet sekoitetaan joko sellaisenaan tai haluamiesi lisukkeiden kera valitsemaasi nesteeseen joko tehosekoittimessa, blenderissä tai sheikkerissä. Marjajauheita tulee käytettyä tosi vähän ja enemmänkin teen smoothiet aina tuoreista aineksista. Superfoodit ja muut jauheet on aika vähällä käytöllä nykyään.

Tiivistä tavaraahan nämä ovat! 1 rkl Marjasmoothie -jauhetta sisältää tuoreina marjoina: 1 rkl karpaloita1 rkl marja-aronioita1,5 rkl puolukoita1,5 rkl mustikoita 1 tl tyrnimarjoja! Ja lisäksi on tiibetin Goji sekä C-vitamiinipommi Amla. Vihersmoothiesekoituksessa taas on valtava määrä puhdistavia ja energisoivia antioksidanttipitoisia aineksia

Suklaaversion tein paketin ohjeen mukaan ja täytyy sanoaettä se oli parempaa vasta puolen tunnin jääkaapissa seisottamisen jälkeen. Paksumpaa ja maukkaampaa! Marjaversiota lisäsin omaan vakkarismoothieen ruokalusikallisen verranSe toimi. Viherjauhetta en oo vielä testannutmutta sitä voi myös laittaa omaan perus smoothieen (marjojavettä ja protskua)! Luulen että viher- ja marjaversioista tulee sujahtamaan smoothieen vastaisuudessakin! Jatketaan testailua!


3 rkl suklaasmoothie -jauhetta1/2 bansku ja 2,5 dl mantelimaitoa
pakastemansikoitavettäsuklaaprotskua ja 1 rkl marjasmoothie -jauhetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti