Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.6.2014

Mikkelissä Pilates koulutuksessa

Kello soi eilen aamulla 4.50 ja lähdin tekemään aamukävelyn ennen lähtöä Mikkeliin. Oli melko rapsakka keli, eikä ilmat kyllä tänne päin ajaessa lämmenneet. Matkalla tuli räntää.. Vaikka kaunista aamulla kyllä taas oli!

Eilen oli koko päivä koulutusta ja oli tosi hyvä päivä. Oltiin Yvonne Vauhkosen viihtyisällä Method Putkisto Studiolla koko päivä perehtymässä Pilatekseen ja klassiseen repertuaariin. Tänään jatketaan Pilateksen klassisten liikkeiden parissa!ihana Yvonne
Päivän jälkeen menin salille vielä tekemään rinta ja haba treeniä. Hotellin läheltä olin bongannut tän 24/7 salin ja siellä sai hyvän treenin tehtyä! Syömiset dieetillä on sujunut ihan mukavasti ja Instaan (SportsladyH) on postaillut taas kuvia dieettiruuista ja "dieettiruuista"Tosin ekaa kertaa ravintolassa oli hankala löytää eilen lounalla mitään sopivaa ja paikassa henkilökunta enemmänkin ärsyyntyi mun kyselyistäMulla oli kyllä lounas mukanamutta ajattelin mennä kuitenkin muiden kanssa sen sijaan että olisin jäänyt yksin syömään eväitäMun eväslounaan söin sitten illallisena riisikakuilla höystettynäTähän mennessä kaikki on aina mennyt ravintolassakin tosi jouhevastimutta nyt oli jotenkin ensimmäistä kertaa tosi hankalaa. Tarjoilija ei ollut ollenkaan halukas kuuntelemaan mun toiveita ja itsellehän siinä tulee tosi tyhmä oloSöin munakasta ja siinä oli tottakai nyrkillinen voita ja kermaa. No hyväähän se oli!


Ja aamulla oli tänään vuorossa aamulenkkiä täällä kauniissa ja aurinkoisessa Mikkelissä! Kello soi 5.30Nyt jatketaan opiskelua! Aurinkoista päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti