Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.6.2014

Kuulatuntien kesäaikataulutNo nyt on jäänyt kesätauolle myös tiistain Aleksanterin Teatterin aamutunti. Tänään vedettiin taas kunnon hikinen aamukuula :) Tunnin jälkeen käytiin vielä Fannyssa kahvilla tuntilaisten kanssa. Kiitos vielä kaikille tästä kaudesta ja ihanaa kesää! Ja osan kanssa toivottavasti nähdään Kaivarissa. Syksyllä taas aamutunteja sitten! Silloin jatketaan aamutreenejä elokuun alussa. Paikkana syksystä alkaen meillä on Aleksanterin Teatterissa alakerran "Puutyöhuone". Salina tykkään tästä, sillä sieltä löytyy myös peilit. Syksyllä jatkuvat myös Kylätilan sunnuntaitunnit, Toimelan Opiston tunnit sekä yritysten tunnit. Ja syksyllä aloitan ohjaamaan myös Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates tunteja. Kesän aikana nyt vähän kevennetään.

Kesäaikaan Sports Lady® kahvakuulatunteja pidetään seuraavasti:

Herttoniemi - Suksipuisto
Tiistaisin klo 18.30-19.30
Tuntia ei pidetä 17.6 kun olen Mikkelissä MP koulutuksessa

Kaivopuisto - Leikkipuiston viereinen hiekkakenttä
Torstaisin klo 18-19
POIKKEUS: tän viikon torstain 12.6 tunti on Helsinki Päivän konsertin takia Koffin puiston hiekkakentällä, siellä mäen päällä.

Kumpula
Intianpuiston hiekkakenttä
Sunnuntaisin klo 18.30-19.30
HUOM: tunti pidetään myös juhannuksen jälkeen sunnuntaina 22.6 normaalisti!

Heinäkuun lopussa pidän totaalilomaa ja silloin kaikki puistotunnit ovat tauolla kaksi viikkoa. Tunnit jatkuvat taas elokuun alusta loppuun asti.

Hinta 10 eur / kerta ja 10x kortti 85 eur. Kortti on voimassa 31.8 asti puistotunneilla ja samaa korttia voit käyttää kaikilla puistotunneilla. Kortti on aina henkilökohtainen. Oma kuula mukaan ja lainakuulia on mahdollista varata hanna@sportslady.fi.

Viikonloppuna ilmestyvässä Kamppi Eira lehdessä sekä muissa kaupunkilehdissä on juttua kesäisistä Sports Lady® kahvakuulatunneista. Napatkaa lehti mukaan jostain jos se ei teille kotiin tule :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti