Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.6.2015

Hatuttaa


Hei sinne! Hiljaista on nyt ollut syystä että flunssa on kaatanut mut totaalisesti. Työt jouduin perumaan maanantailta, mutta tiistaista eteenpäin ollaan puskettu puolikuntoisena. Omia treenejä en ole harkinnutkaan viikkoon. Ja kun ei pääse treenaamaan, ei ole oikein motivaatiotakaan kirjoittaa. Ja se kaikki ylimääräinen energia on mennyt töihin, lapsen kuskaamiseen ja siihen normaaliin arkirumbaan, tiedätte kyllä :) Ja lisäksi hammaslääkärissä käyntiin. Tai käynteihin. Mutta maanantaihin ja lähtöön mennessä aion olla kunnossa :)

Tänään on ollut vähän normaalimpi päivä onneksi olotilan suhteen. Aloitin myös pakkaamaan reissua varten. Yleensä heitän tavarat kiireessä matkalaukkuun edellisenä iltana, mutta nyt on ollut aikaa miettiä ja suunnitella. Silittää vaatteita ja miettiä mitä ottaa mukaan.

Hattukuvia on siksi, että tilasin pari ihanaa ja edullista hattua jokin aika sitten Australiasta (ja olen jo henkisesti niin toinen jalka menossa lomalle, että ajatuksissa pyörii lähinnä lomaan liittyvät asiat). Vaikka nää hatut eivät mitään merkkihattuja ja kalliita olleetkaan, ne tuli ehjänä perille ja yllätyin laadusta ja ovat mun mielestä aivan super. No Australiassa tosin luulisi heidän taitavan nämä hattujutut. Erittäin tyytyväinen olin toimitukseen ja tulivatkin melko nopeasti. Ja ainakin mun päähän istuvat hyvin. Toimituskuluineen taisi kustantaa jotain 80 euron pintaan tämä tilaus.


Vielä muutama päivä ja siten lomalle lomps!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti