Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.6.2015

Perfect Match(a)


Matcha Ice Tea  • laita lasiin 1/2-1 tl matcha teetä sekä kylmää vettä 
  • purista joukkoon puolikkaan limen mehu 
  • lisää vielä jääpaloja jos nautit juoman ulkona auringossa 

Cheers! Tällaista drinkkiä täällä! Matcha-teestä tuli tehtyä illan drinksuSe on monin kerroin normaalia vihreää teetä rikkaampaa, sillä se koostuu varjossa kasvatetun teepensaan jauhetuista lehdistä. Menetelmän vuoksi teelehdet sisältävät huikean määrän antioksidantteja, klorofylliä ja muita aineita, jotka nautitaan siis teejauheena sellaisenaan, eikä vain liotettuna. Matcha-teen on sanottu muun muassa parantavan keskittymiskykyä, lisäävän aineenvaihduntaa, nuorentavan sekä puhdistavan kehoa. Toisinaan teen myös matcha-latteaSiihen tulee noin 1 tl matcha jauhetta sekoitettuna pieneen määrään kuumaa vettä (alle puoli desiä)Sitten kaada joukkoon vaahdotettu maito! Vireystilat saa varmasti kohdilleen niin tämän aamujuoman avulla kuin vahvalla kahvillakin!

No tänään ois ollut hieno ilma mennä Kumpulaan uimaan, mutta supersuursiivottiin lapsen huone ja ulkoilua on tullut niin paljon ettei sisällä oleminen haitannut yhtään. Meille tuli hänen kaverinsa tänään ekaa kertaa yökylään ja päivitetiin huone tavaroidenkin osalta. Siivousurakassa meni monta tuntia ja legorakennelmatkin puhalletiin hiustenkuivaajalla pois pölyistä. Koko päivän siivoamisen jälkeen luulisi etten ois jaksanut salille mennä, mutta eilen tuli sen verran tankattua, että virtaa oli kuin pienessä kylässä :D Eilen käytiin nimittäin Kaivarissa jätskillä kampaajan jälkeen (kiitos Birgitta/Hiushuone Dream Bulevardilla uusista hiuksista) ja illalla sitten vähän karkkia ja Netflixiä. Tänään sitten sali luisti vallan mainiosti24/7 Fitneksen kortti on tosi kätevä kun se käy joka paikkaan ja hinta on murto-osan Elixian kortista vaikka! Sunnuntaina pojan fudistreenit kun on Käpylässäniin mä menin Oulunkylän salilleTiistaina taas olin taas Pitäjänmäen salillaOulunkylän ja Malmin salit ovat tällä hetkellä "johdossa" salitestauksissa tämän ketjun osalta!

Tällä viikolla oon tehnyt viisi aamulenkkiä (neljä kävelyä ja yhden HIIT'n)Lisäksi oon käynyt kolme kertaa salilla ja kotona treenannut yhtenä aamunaHyvä viikko! Ja lomaillut ja levännyt ja leikkinyt! Mun aika ei kävisi ollenkaan pitkäksi vaikka en kävisi töissäUrheilisinsiivoisinlaittaisin ruokaa ja tekisin lapsen kanssa kaikkea mahdollista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti