Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.6.2015

Kesä on mielentila


Terkkuja ekalta kävelylenkiltä sitten viime viikon perjantain! Oon liian pitkään joutunut möllöttämään sisällä ja kyllähän se tietää, että fiilikset laskee kun ei pääse liikkumaan. Ja luontoon. Kumpikin näyttelee niin suurta osaa mun elämässä, että en mielelläni asuisi paikassa josta en suoraan pääse metsään. Enemmän kai tuli kerättyä kukkia, istuttua kalliolla ja katseltua oravia tällä lenkillä, mutta fiilis on mitä mahtavin. Ja vaikka ilmat ei niin lämpimät vielä ole, niin kaunistahan täällä on. Siitä ei pääse mihinkään :)


Mutta näistä kukista ja kylmästä kesäkuusta tulee aina meidän mökki ja lapsuus mieleen. Siellä riitti aina kukkia poimittavaksi ja miten monet lapsuuden kesät on siellä vietetty. Tänä kesänä päästään pitkästä aikaa käymään sielläkin! Kolme päivää ja sitten alkaa pitkä kesäloma, jonne on suunniteltu kaikkea kivaa! Eikä mua haittaa vaikkei kesästä niin lämmin tulisikaan Pääasia on olla lomalla ja saada viettää aikaa rakkaiden ihmisten kanssa!


Huomenna olisi Blogiringin bloggaajien kesäjuhla. Saa nähdä onko musta sinne lähtijäksi vielä. Ehkä saatan käväistä. Sitä ainakin porukka hehkuttaa ihan hulluna, joten sääli kai olisi jäädä kokonaan pois :) Ja silloin selviää myös äänestyksen tulos! Mikä blogi on kesän kuumin!?


Ihanaa perjantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti