Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.6.2015

Holiday


Loma alkaa lähestyä. Joulukuussa piti lähteä reissuun, mutta odottelin joudutaanko polvikierukan repeämä kursimaan kasaan. Ei onneksi jouduttu ja parantelin polvea talven kaikessa rauhassa ja se tuli kuntoon. Hiihtoloma sitten meni Methdod Putkistoa opiskellen, sitä treenaten ja MP näyttötutkinnossa.

Mutta nyt sitten varasin keväällä matkan itselleni Kyprokselle. Jee! Päätinettä haluan loman ja olen sen ansainnutenkä ole ollut reissussa sitten viime kevään Pariisin matkan. Olisin voinut ehkä edullisemmankin matkan ottaamutta yksin matkustaessa on mukavaa kun puitteet on kunnossa. Kavereiden kanssa mennessä ei ole niin haitaksi jos majoitus on välillä hieman "boheemimpi"ja lapsen kanssa on taas kiva että kohteessa on muita lapsiperheitä ja lapsilla kaveria toisistaan. Tällä lomalla on tarkoitus vain olla ja levätäja vähän treenata myös. Hotellilla on kuntosali ja myös ohjattua liikuntaa. Joogaavesijumppaajumppatunteja. Sain myös joululahjaksi kaksi kirjaajoita en ole ehtinyt aloittaa!

Miksi Kypros? En ole koskaan ollut siellä ja päädyin valitsemaan tämän kohteen koska a) lento on lyhyt b) täällä on lämmintä c) löysin kivan hotellin jossa on hyvät palvelut ja puitteet d) olisin muuten juhannuksen yksin kun lapsi on isällään (karkumatka siis todellisuudessa). Dubai olisi myös lähistöllämutta en enää halua (enkä muuallekaan arabimaihin enää). Paikka oli mielestäni pinnallinen ja sielutonarabimaissa on testattu moneen kertaan matkustamisen olevan melko haasteellista ja ärsyttävää yksin tai kaksin lapsen kanssa. Ilman miestä. Vaalea nainen. Huh. Vaikka kyllä ne Sisiliassakin edelliskesänä ihmettelivät välillä onko signorina alone? Kyllä vainSignorina on alone tälläkin kertaa. Ja arvostan matkustamisessa ennen kaikkea kauniita paikkojahistoriaa ja tottakai hienoja kelejä. Erityisesti sitäettä paikalla on sielu. Flunssa alkaa onneksi vähitellen olla selätetty ja hammaslääkärikäynnitkin saadaan hyvälle mallille ennen lähtöä. Nyt siis vähitellen matkalaukut esiintöiden loppurutistukset ja sitten maanantaiaamuna menoksi!

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti