Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.6.2015

Kumpula ja Marbella


Ihan mahtavaa kun alkaa kelit parantua. Tänään mulla oli lepopäivä treeneistä. Lähdettiin Jarnan ja Paavon kanssa Kumpulaan uimaan ja siellä menikin koko päivä. Eväitä oli mukana ja niiden voimin jaksoi kuusi tuntia uida ja löhöillä. Uin kilometrin verran kun tultiin ja puoli kilsaa ennen kuin lähdettiin. Kumpulassa on muutenkin aina tuttuja ja siellä on kyllä ihan parasta viettää kesäpäivää! Lapset on jo niin isoja että voivat välillä keskenään pelata fudista ja sitten taas uidaan!Nopeasti meni päivä ja kyllä väsytti kun päästiin kotiin. On tää lomailu niin rankkaa :-D Oon muuten kytännyt itselleni syyslomaksi reissua, kun lapsi menee tänä vuonna isälleen. Finnairin kesätarjoukset on selattu läpi ja mahdolliset hotellivaihtoehdot. Päätin että lähden jos edullisesti saan jonkin hyvän setin! Päädyin Marbellaan ja sinne sain järkättyä reissun huippuedullisesti. Finskin suorat lennot ja Grouponilta huoneisto viikoksi Marbellasta. Hotellissa on sali ja Spa ja altaat ja systeemit, tarkoitus on tehdä samanlainen loma kuin Kyproksellakin. Nukkumista, urheilua, hyvinsyömistä ja aurinkoa ja valoa. Sellaiset on nyt siis varattu, joten taas on jotain mitä odottaa. Marbellassa on kuitenkin silloin lokakuussa 25 astetta lämmintä! Ihanat aamulenkit tulossa! En uskaltanut Grouponin tarjousta ottaa ennen kuin olin tsekannut lennot ja varmistanut hotellista, että heillä tosiaan on tilaa silloin. Eikä olisi ollutkaan, mutta ystävällisesti mut laitettiin "jonoon" ja kun paikka vapautui hotellista juuri sille päivälle mihin halvin lento osui, uskalsin lunastaa lahjakortin. 

Mulla oli niin super rentoutunut olo aloittaa loma kun olin viikon ladannut akkuja Kyproksella, että päätin ottaa siitä ihan tavan. Moni ajattelee, että tällainen työ on helppoa ja kevyttä. Kuitenkin annat itsestäsi henkisesti ja fyysisesti 110 % joka päivä. Päivät venyvät helposti tosi pitkiksi ja totaalisia vapaapäiviä mulla on viikossa vain lauantai! Siitä kestää palautua tosi paljon pidemmän aikaa kuin tavallisesta työstä. Oman kokemukseni mukaan ainakin. Tosin olen ollut onnekas, että töitä on riittänyt. Talveksi varasin sitten viikon reissun mulle ja lapselle lämpimään. Lomalla kun on aikaa näitä katsella ja selvittää, niin saa järkättyä kunnolla ja ajan kanssa. Ja edullisesti. Grouponilta en ole kyllä koskaan hotellia ottanut. Saa nähdä miten käy. Hotellin omat sivut oli kyllä lupaavat ja normaalihinta täällä olisi ollut viisinkertainen. Otetaan nyt takaisin tämä mennyt vuosi, joka meni polvionnettomuuden ja Method Putkisto -opiskelujen parissa.

Huomenna me lähdetään eteläiseen naapuriin ystävien kanssa. Syömään hyvin ja lomailemaan. Sekin reissu varattiin Napsun äkkilähdöistä. Ei voi muuta sanoa, kuin että halpaa kuin saippua. Ihanaa kun on loma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti