Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.6.2015

Smoothie ja päivän kauhukokemus


Viime aikoina olen sekoittanut smoothiet hedelmistä tai vihreästä. Nyt maistui taas marjainen versio, jonne tuli laitettua myös superfoodeja ja suklaaprotskua. Foodien suhteen olen sitä mieltä, että kohtuus kaikessa ja itse käytän aika harvoin foodeja smoothiessa enää. Mutta joskus ne ovat paikallaan! 


Suklaa-mustikka Smoothie

2 dl mustikoita
1 mitta Solgarin Whey to Go suklaaprotskua
1 rkl macaa
1 rkl chia jauhetta
2 dl vettä
Koristeluun mehiläisen siitepölyä

Tänään ruoka on muutenkin ollut melko nestepitoista. Kävin aamulla näyttämässä hetken vaivannutta hammasta. Ajattelin nyt käydä sitä näyttämässä ennen lomareissuaettei mene loma piloille jos sieltä jotain löytyykin. Mulle tehtiin mittava hammasremontti viisi vuotta sitten yksityisellä lääkäriasemallakun hampaat oli ensin kunnallisessa hammashoidossa pilattu. Sen jälkeen muistin käydä säännöllisesti tarkistuttamassa hampaat. Mutta sitten aika kultaa muistot ja hammaslääkärissä käynti vain jäi ja huomasinettä edellisestä käynnistä oli varmaan kolme vuotta. Argh! Kunnes tänään oli pakko mennä. Ja muahan pelottaa hammaslääkärissä aina. Ei tosin mun omalla lääkärillä kun häneen luotan (nykyäänen luottanut alussa). Mutta tänään oli sitten kollegansa tekemässä hoitoani samalla lääkäriasemalla. Siinä vaiheessa luotto oli sen verran heikkoettä saivat hetken odotella että suu aukesi ja homma päästiin aloittamaan. Mutta vaihtoehtoja mulla ei ollutjoten pakko se oli tehdä. Ja yksityisellä on kuitenkin turvallisempaa kuin kunnallisessajonne en enää ikinä mene hammashoitoon. Mieluummin maksan itseni kipeäksi! Ja kyllä hampaat tai terveys ylipäätään on tärkeä asia! Sille ei hintaa voi mun mielestä määritellä! 

No juurihoito itsessään ei ollut mitään ihan kamalaa (kaikki aina sillä pelottelee). Tuskallisinta oli kuitenkin se kun hammasta kuvattiin ja testattiin kylmäspraylla ja sitten kun se puudutettiin. Olisin varmaan unohtanut hengittää ellei ystävällinen hoitaja olisi koko ajan siitä muistuttanut. Päivän tapaamisia piti vähän fiksatamutta illan kuulatunnin kävin pitämässä. Ilman kuulaa. Se oli lääkärin käsky jos tunnin menen pitämään. Hän sanoi kirjoittavansa sairaslomaamutta sanoin että yrittäjälle se on turhaa. Katsotaan miten hammas paranee ja pääsenkö taas koska aloittamaan omat treenit. Mutta terveys menee aina edelle. Tarkistuttakaa hampaat säännöllisesti. Hoitamaton hammastulehdus voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa koko elimistöön yleisinfektion eli verenmyrkytykseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti