Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.6.2015

Tuoreita sämpylöitä ja kiipeilemässä


Aloittiko moni loman eilen? Nyt näyttää kelit edes vähän paranevan. Eilen aamulla kävin tekemässä tunnin lenkin. Sen jälkeen leipomaan sämpylöitä. Olin laittanut taikinan jääkaappiin yöksi. Päätin kokeilla Hesarin reseptiä gluteenittomista sämpylöistä. Niiden ois pitänyt olla vähän pienempiä ehkä ;) Toisaalta täytteitä mahtuu enemmän :)


Aamupäivällä mentiin Mustikkamaalle Jarnan ja poikien kanssa "Korkee Seikkailupuistoon". Sitä voi lämpimästi suositella kesälomaohjelmaksi. Puistossa on eritasoisia ratoja. Ihan pienille metrin korkeudella ja isommille hurjapäille 3-12 m korkeudessa. Näitä ratoja on yhteensä 6. 1-3 radat on vihreitä, helpompia. 4-5 on punaisia ja haastavampia. 6 rataan on pituusraja 160 cm. Se on avattu tänä keväänä. Kolme tuntia on aikaa kiipeillä ja lipun hinta on 22 eur myös lapsilta


Oon seinäkiipeillyt ja vaikka mitä, mutta näissä pelottavinta on kävellä vaijeria pitkin korkealla tai hypätä kelkkaan joka liukuu vaijeria pitkin toiseen puuhun ;) Pari itsensä ylittämistä täällä kyllä tuli, ja niitä pitää aina tullakin. Fiilis oli mahtava tän jälkeen. Lapsi meni vielä 4 ja 5 radat ja nelosen toiseenkin kertaan.


Seikkailun jälkeen käytiin syömässä ja illalla väsytti tosi paljon :) Koko loma on tähän asti mennyt aika paljon levätessä (joo ja liikkuessa)Nukkumaan oon mennyt samaan aikaan oikeastaan lapsen kanssa mutta sitten aamulla taas on kiva herätä pirteänä lenkille!

Juttutuvan vuohenjuustosalaatti
Tänään aamulla takana HIIT treeni. 10 min lämmittely. Vuorotellen 1 min reipasta kävelyä ja 15 sek juoksua täysillä. Aktiiviloma jatkuu aamupalan jälkeen Kumpulan uimalassa. Satoi tai paistoi :) Ja tän lenkin jälkeen onkin taas ihanasti nälkä!

Loistavaa päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti