Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.6.2015

Blogiringin kesäjuhlaEilen juhlistettiin Blogiringin kesäjuhlassa 50 muun bloggaajan kanssa. Tää olikin mun ensimmäinen bloggaajatilaisuus Blogiringin porukan kanssa. Oli tosi hienoa tavata ihmisiä livenä ja vaihtaa ajatuksia. Ohjelmassa oli myös Kesän kuumin blogi -äänestyksen julkistus. Parhaat blogit palkittiin kolmessa eri kategoriassa. Lifestyle blogeista voiton vei Karhupoikani Koda. Leivontaanblogeista itseoikeutetusti Kinuskikissa. Ja vielä ruokablogien puolella Chocochili. Peggynpienipunainenkeittiö sai kunniamaininnan. Onnea tosi paljon kaikille! Tilaisuuden aluksi myös kaikki paikallaolijat esittäytyi ja oli kiva kuulla mitä kukin kirjoittaa.

Äiti yrittää -blogin Heidin ja Peggynpienipunainenkeittiö blogin Peggyn kanssa vaihdettiin kuulumisia alkuillasta ja jossain vaiheessa pöytiä sekoitettiin ja saatiin taas uudet juttukumppanit.


Ruuat oli ihania ja jälkkäripöytä notkui kakkuja jotka Blogiringin bloggaavat leipurit olivat tehneet. Kakkubuffetin kakut osallistuivat "Kakkumestari" kisaan ja tässä palkinto meni KakkuKatrille.


Ja sitten lisää kuvaosastoa bloggaajakollegoiden kanssa. Jennyn, Vastaisku Ankeudelle blogista, ja Kinuskikissan Sinin kanssa istuttiin myös iltaa. Sinihän on blogannut vuosia ja Kinuskikissan resepteistä olen meidänkin juhliin monasti löytänyt kivoja reseptejä, kun olin lapsen kanssa kotona ja leivoin silloin paljon :)

Tosi kivat juhlat ja on hienoa olla osa tätä mahtavaa porukkaa. Bileistä tuli poistuttua hyvissä ajoin, ja olin autolla liikenteessä. Tänään on mukava touhuta kaikkea lapsen kanssa yhdessä, kun huomenna aamulla lähden reissuun. Kiitos kaikille ja oli ihan mahtava nähdä teitä kaikkia ja tutustua niin moniin uusiin tyyppeihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti