Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.6.2015

Kotona ja treeniä lomalla


Reissusta kotiuduttu ja pyykit pesty. Arvatenkin viime päivät on menneet niin tiiviisti kotihommissa ja lapsen kanssa etten oo ehtinyt pahemmin koneelle (tai oon ehtinyt katsomaan kyllä lomamatkoja - iski ihan totaalinen matkakuume taas kun tuli käytyä reissussa). Aamulenkillä oon käynyt kuitenkin normaalisti ja salillakin oon pari kertaa käynyt. Teen nyt tuntien ollessa tauolla kolmesta viiteen treeniä viikossa, joko kotona tai salilla ja pääosin oman kehon painolla. Puolisen tuntia kerralla ja päälle sitten lämmittely ja venyttely. Vähän riippuu miten pääsen.. Sen takia en lasta halua viedä hoitoon, että pääsen urheilemaan. Se onnistuu kyllä kotonakin ja yhdessä lapsen kanssa.


Aiemmin hehkutin kaupungin liikuntapaikkojen edullisuutta, mikä onkin totta jos pääsee vain kerran viikossa. Ja tyytyväisenä oon tähän asti treenannut Kisiksellä, Myllypurossa tai Maunulassa. Mutta eilen kun kaupungin mestoja ei ollut lähistöllä (lapsen treenit oli Talissa), menin läheiseen 24/7 saliin ja otin sinne kortin (19,90 eur kuukaudessa). Pitäjänmäen 24/7 oli aika ahdas ja pieni. Ja väkeä oli tosi paljon kuuden aikaan eikä ilmastoinnissakaan ollut kehumista. Tänään taas testasin Malmin 24/7 salin ja se oli oikein hyvä. Sopivan kokoinen ja ilmastointi pelasi.

Pari viikkoa menee tällä treenikaavalla ja sitten lähdetään mökille. Siellä voi jatkaa Bodyweight training hommia, uida, soutaa ja lenkkeillä. Ja sitten onkin jo Pori Jazz viikko! Luvassa lenkkejä Kirjurissa, Yytetissä ja treeniä Porihallilla. Can't wait! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti