Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.6.2015

Time to go


Loma on alkanut nyt! Laukut on pakattu ja suunta on kenttää kohti. Lapsen vein eilen isälleen ja oli jo eilen ihan kamala ikäväViikko erossa menee jotenkin kun tietääettä toinen on lähellämutta sitten kun välimatka kasvaa on kyllä tosi surku oloEiköhän se tästä parane kun pääsen perille ja viikosta on luvattu Kyproksella tosi aurinkoista! Lento on perillä 11 aikaan ja kentältä on suora kuljetus hotelliin kiertelemättä sen enempää mitään pikkukyliäjoten haaveilen nauttivani jo huomenna ensimmäisistä auringonsäteistä ja uimisesta! Flunssakin tuntuu olevan selätetty ja pystyn olemaan pitkäänkin niistämättä. Jes!

Tänään oli herätys neljältä. Eilen laitoin loput tavarat laukkuihin ja viikonlopun aikana on tullut tehtyä vähän etukäteisvalmisteluja. Kuorin jalat ja tein pedikyyrin ja varpaat sai uuden lakan. Vartalonkuorinta myös tehty tällä ihanalla vanilja appelsiini himalajansuolakuorinnalla. Aloitin myös uuden Solgarin valmisteen käytön. 

Mikä astaksantiini?

Astaksantiini suojaa ihoa aurinkoa vastaan. Se on karotenoidi, jota esiintyy erilaisissa mikro-organismeissa ja merenelävissä. Astaksantiini on yksi voimakkaimmista tunnetuista antioksidanteista. Se auttaa ihoa suojautumaan palamista vastaan ja suojaa ihoa DNA-vaurioilta, joita auringon gamma-säteet voivat aiheuttaa. Astaksantiini on myös vahvasti anti-inflamatorinen eli tulehdusta vähentävä. Menoksi siis! Koitan postailla päivittäin reissukuulumisiajoten ollaan kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti