Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.6.2015

Syksyn tunneille ilmoittautuminen alkanut
Ja taas se on perjantai! Miten menee viikot näin nopeaan! Tämä viikko on ollut kyllä täynnä kaikkea ja on ihana päästä vähän vapaalleEilisen iltapäivän vietin sisällä tai partsilla oikeastaanKirjoitin yhtä suunnitelmaa jolle deadline on ensi viikon perjantaina ja täytin Method Putkisto opiskelukansiota jolle deadline paukkuu samaan aikaanViikko vielä ja sitten alkaa lomaMahtavaa viikonloppua kaikille ja kurkkaa alta vielä tähän asti vahvistunut syksyn tuntitarjonta!Syksyn valmennuskalenteri alkaa täyttyä pikavauhtia ja syksyn tunneille voit jo ilmoittautua vaikka heti! 

Kahvakuulaa (alkeet ja jatko) keskiviikkoisin Toimelassa 16.9 alkaen (ilmoittautuminen loppukesästä Toimelan Opistoon)

Kahvakuulaa 13.9 alkaen sunnuntaisin klo 18.30-19.30 Kumpulan Kylätilassa. Kausimaksu (syys-joulukuu 2015) 120 eur.

Method Putkisto Syvävenyttely 9. syyskuuta alkaen keskiviikkoisin Kumpulan Kylätilassa klo 12.00-13.00 (tunnille rajallinen määrä paikkoja). Kausimaksu (syys-joulukuu 2015) 145 eur.

Method Putkisto Pilates 10. syyskuuta alkaen torstaisin Kumpulan Kylätilassa klo 12.30-13.30. Kausimaksu (syys-joulukuu 2015) 145 eur.

Ja yhdelle treenattavalle vapautuu paikka elokuun alussa ja toiselle elokuun lopussa. Onko enää kätevämpää kuin saada personal trainer kotiovelle pari kertaa viikossa? Säästät aikaa ja vaivaa kun treenit hoituu kotona!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset hanna@sportslady.fi. Nopeat syö hitaat ja kursseille on rajallinen määrä paikkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti