Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.6.2015

Cyprus Day 2 - pics from my phone
1. Ensimmäisen kokonaisen päivän vietin hotellin alueella. Aamulenkin ja coren jälkeen aurinkoa, lukemista ja vesijumppaa. Allas oli täynnä jumppajia. Aika mahtavaa!


2. Neljän maissa totesin, että aurinko saa riittää. Vaikka ajallisesti en pitkään ollutkaan auringossa ollut, jos otetaan huomioon että menin aika myöhään altaalle ja kävin välissä syömässä. Mutta oli pakko siirtyä sisätiloihin. Käväisin salilla :)


3. Lähdössä syömään. Ajattelin testata hotellin ravintolan, ja se oli todella hyvä. Päivän "puhumattomuusretriitti" myös päättyi kun tapasin suomalaisia ja syötiin illallista yhdessä erään pariskunnan kanssa. Oli kiva saada seuraa.


4. Illallista. Alkuruuaksi söin peruna/purjo keittoa, salaattipöydästä ihania herkkuja.. Ja tämän jälkeen jälkkärit.


5. Tänään aamulla menossa joogatunnille. Se pidettiin sisällä, mutta perjantain jooga on ulkona jos ei ole liian kuuma :)6. Aamupalaa joogan jälkeen. 

Matkalla olen ollut kaksi vuorokautta ja miten pitkälle aika on tuntunut. Olen maannut ja lukenut enemmän kuin koko vuoden aikana :) Sen lisäksi olen kuitenkin sporttailut: saapumisiltana sali ja aerobinen. Seuraavana päivänä: 1h aamulenkki ja 30 min core-tunti, 30 min vesijumppa päivällä, 40 min uinti iltapäivällä ja salilla 45 min treeni.. Tänään aamulla joogaa.. Mutta nyt on mun loma. Ja tykkään liikkua.

Kivaa päivää kaikille ja toivottavasti Suomessakin kelit paranee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti