Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.6.2015

Treenipäiväkirja matkalta


Nyt on lomat lomailtu Kyproksella ja ollaan taas koti-Suomessa. Tällä reissulla tuli sportattua tosi paljon. Enemmän kuin yleensä lomamatkalla. Täällä oli puitteet kohdallaan ja sen mukaan valitsin hotellinkin. Saarella oli tosi hyvät kävely- ja pyöräilyreitit ja hotellilla hyvä sali ja hyvät ryhmäliikuntamahdollisuudet. Villielämimiä tai kulkukoiria ei ollut rannoilla ja muutenkin oli turvallinen fiilis täällä liikkua! Oon tullut hieman säikyksi tässä vuosien mittaan kun erinäiset kerrat on koirat hyökänneet kimppuun tai metsässä tullut varaani vastaan. Dubaissa taas meidän hotellin läheisyydessä ei voinut kuvitellakaan lähtevänsä yksin lenkille ja Egyptissäkin huudellaan perään jos nainen lenkkeilee yksin. Olin tosi tyytyväinen loman treeniantiin ja muutenkin tottakai! 


Treenipäiväkirja Kyproksella 

Maanantaina
Saapuminen Kyprokselle
45 min salilla oman kehon painolla treeni: keskivartalo ja kädet ja 30 min crosstrainer loppuun

Tiistaina
60 min Aamulenkki ja 30 min core -tunti
30 min vesijumppa
30 min uinti
30 min salitreeni, hauis

Keskiviikkona
60 min aamujooga
30 min vesijumppa
60 min treeni: oman kehon painolla jalat ja päälle 20 min crosstrainer

Tostaina
60 min aamulenkki
Veneretkellä San Antonioon uintia ja hyppimistä mereen

Perjantaina
60 min aamulenkki
60 min jooga ulkona
60 min oman kehon painolla treeniä salilla, koko kroppaa

Lauantaina
60 min aamulenkki
30 min vesijumppa

Sunnuntaina
60 min aamulenkki ja 30 min core -tunti
30 min vesijumppa

Maanantaina
60 min aamulenkki
Lähtö kotiin..


Ja uintia ja kävelyä on tullut muutenkin aika paljon.. Kiva juttu oli juhannusaaton aamujooga ulkona. Täällä oli ohjattua liikuntaa aamuisin, sitten allasjumppa päivällä ja iltapäivällä yksi ohjattu tunti. Niissä en käynyt kertaakaan, iltapäivisin menin yleensä salille kun alkoi tulla liian kuuma.. Malin, joka vetää tunnit on ihanan iloinen ja innostava ohjaaja ja on ollut kiva olla itse asiakkaana. Ja ennen kaikkea on ollut huippukiva mennä core-tunnille tai joogaan missä en ole vuosiin käynyt!

Erittäin sporttinen ja rentouttava loma oli, ja ruokien kanssa en ole pihdannut. Kaikkea on tullut syötyä ja juotua, ja nyt kotona pitää ottaa korjausliike siihen puoleen ;) Ja ihan sopivasti oli vastapainoa sille sporttailulle illanvietonkin kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti