Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.3.2011

Kuntouttavaa harjoittelua ja toiminnallista anatomiaaViimeinen koulutuspäivä alkoi eilen yhdeksältä aamulla. Ensimmäiseksi yllätimme Liinan, hänellä oli synttärit! Onnea vielä Liinalle, ihan paras tyyppi! Tiina oli leiponut hienon kakun ja ostimme kurssilaisten kanssa kimpassa Liinalle pari kahvakuulaa. Kakussa komeilivat kahvakuulanallet hiekkakentällä.


Viimeisenä koulutuspäivänä käytiin läpi kuntouttavaa harjoittelua ja toiminnallista anatomiaa. Nyt niistä sai jo irtikin tosi paljon, kun oli tenttiä varten päntännyt anatomiaa hullun lailla. 
Istumatyöläisen ranka..?
Kesken päivän kiiruhdin vielä meidän muodostelman tanssitreeneihin Step Up.iin. Ja sitten nopeasti takaisin oppimaan. Iltapäivällä oli käytännön harjoituksia ja ryhmätöitä. Saimme myös testata poikittaisen vatsalihaksen aktivoitumista. Päällimmäisenä ihonalaiskudosta, ulompi vino vatsalihas, sisempi vino vatsalihas ja alimpana poikittainen vatsalihas 


Oli mielenkiintoista nähdä se miten poikittainen vatsalihas aktivoituu. Kun sen aktivoi tosi nopeasti ja kovaa, lähti sisempi vino myös mukaan. Kun taas teki saman tosi rauhallisesti, oli taas tilanne ihan eri muiden lihasten osalta. 


Kun päivä loppui, ei meinannut vieläkään tajuta että tässä se nyt oli. Lähdimme koulutuspäivän päätteeksi juhlistamaan saavutuksiamme. Hyvää ruokaa mitä parhaassa seurassa ja aivan huippuhauskaa illanviettoa! Niin parhaita tyyppejä oli meidän kurssilla! 2 kommenttia:

  1. Moi Hanna!
    Ihana ja raikas blogi sinulla, ja mikä tärkeintä, se oikein pulppuaa liikunnan iloa. :) Ja Onnittelut valmistumisesta, sinun asenteella varmasti töitä alalla riittää. Tosi antoisan tuntuinen koulutus tuo PT kaiken kertomasi perusteella. Mielenkiintoista myös tuo miten joskus vaan asiat loksahtaa kohdalleen niinkuin tuo alanvaihto sinulla. Silloin kaikki tuntuu niin luontevalta ja oikealta. Tsemppiä jatkoon! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maisa! Liikunta on kyllä kaikki kaikessa, ja hyvinvointi yleensä. Kyllä tää vaan on mun juttu :)

    VastaaPoista