Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.3.2011

Mat med Niklas

Onnistuin saamaan kunnon influenssan ja nyt ei auta kuin levätä. Ehkä se vain nyt vasta napsahti kohdalleni tai sitten elimistöni antoi luvan sairastua kun stressi hellitti. En ole yksinkertaisesti ehtinyt sairastaa koko keväänä. On ollut kouluttautumista, reissua, tenttiin lukua, kovaa treenaamista. Elimistö on käynyt monta kuukautta ihan täysillä, olen ollut niin innoissani kaikista urheilukuvioista. Aivot raksuttavat jatkuvasti ja keksin jatkuvasti kaikkia uusia juttuja joita olen hullunlailla sitten tietysti innoissani toteuttanut. Jatkuvasti olen imenyt itseeni kaikkea mahdollista alaan liittyvää tietoa. Mutta nyt on aika pysähtyä. Jouduin tyhjentämään koko loppuviikon kalenterini, jossa oli paljon jo aikoja sitten sovittuja juttuja. Kalenteri on täysin tyhjä koko viikon, poikkeuksellista. Nyt nukun, lepään, katson telkkaria ja luen (hömppää).


Löysin kovalevyltä yhden tallentamani vanhan ohjelman. Taas yksi loistava ruotsalainen ohjelmabongaus, Mat med Niklas! Ohjelma tulee YLE Tv 2:lta perjantaisin klo 20.30.Nauhoittamassani jaksossa Niklas valmisti lisäaineetonta ruokaa. Yksi resepteistä oli lisäaineettomat tortillat, joita he valmistivat Mats Eric Nilssonin kanssa (jälkimmäinen herra kirjoittanut kirjan "Petos lautasella", loistava opus muuten!). Niitä on pakko tehdä joskus! Toinen kokeilemisen arvoinen resepti jaksossa oli "Lämmin brie ja raparperichutney". 


Meillä kotona kaikki ruoka kyllä tehdään itse, kastikkeita ja liemiä myöden. Aitoa ruokaa syödään tässä perheessä. No leipää emme itse kyllä leivo, mutta aika pitkälle ruoka tehdään alusta loppuun itse. Nyt en malta odottaa, että tervehdyn. Pakko päästä kokeilemaan noita reseptejä. 

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista!
  Itse olen ollut influenssassa/poskionteloiden tulehduksessa kohta jo kolme viikkoa. Luulin jo, että olo parempi, mutta uimahallissa käynti palautti oireet. Vaikeinta on malttaa levätä, kun mieli tekisi liikkumaan. =(

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marru! Kuulemma on ollut tosi sitkeitä flunssia. Pitää vaan parantua ja ottaa homma siltä kannalta, että tulee tehtyä ehkä jotain muuta hyödyllistä. Lapsen synttäritkin on tulossa joten niiden järjestelyyn menee mukavasti kaikki mahdollinen vapaa-aika :)

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista :)
  Tänä talvena ollut kyllä ihan ihme flunssia liikenteessä, ei meinaa mennä ohi millään ja se jos mikä on tosi masentavaa kun ei pääse liikkumaan. :/
  Digiboksille tulee kyllä kerättyä vaikka mitä :) Kun vaan sitten löytäis viel aikaa ohjelmien kattomiseen! :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos FaerieS. Aika ärhäkkä tauti, mutta levolla se lähtee. Kyllä sitä sitten taas urheilemaan pääsee :)

  VastaaPoista