Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.3.2011

Maanantai = tanssipäivä = ihana päivä

Ai että! Niin hyvä olo ja hyvä mieli! Nyt tulee hehkutuspostaus. Pääsin pitkästä aikaa maanantain tanssitunnille. Olen niin reissannut monta viikkoa, että tunnit ovat jääneet pitkäksi aikaa väliin ja urheilu on ollut jotain muuta(salia, lenkkeilyä, jumppaa, thai nyrkkeilyä, uimista...). Ja kropassa sen taas huomasi, miten jäykäksi sitä itsensä tunsikaan. 
Mutta silti tanssiessa tulee se upea tunne, että pystyy mihin tahansa. Noin niikuin elämässä yleensä. En nyt tarkoita että tanssini olisi jotenkin päätä huumaavaa, vaan sitä olotilaa. Sama fiilis tulee joskus aamuisin lenkillä, kun näkee oikein kauniin auringonnousun.  


Ja Marco vain osaa opettaa niin hyvin. Ja tanssikaverit ovat niin ihania. Maanantai ei todellakaan ole minulle huono päivä, päinvastoin. Tanssi on parasta! Nyt on taas sellainen olo, että "I love you all!" Kyllä alkoi viikko hyvin!


Mahtavaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Niiin tuttu tunne Marcon tunnin jälkeen! :D Tekee mieli halata kaikkia ja itkeä onnesta, ja tuntuu että energiaa olis jakaa koko maailmalle. En tajua miten se ihminen tekee sen!

  VastaaPoista
 2. Hannaseni! Minulla on sinulle palkinto blogissani :) http://movemeliikuttaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ihan totta Tiia! Marco on kyllä paras. Ihan huippu!

  Taina: kiitos :) Mä kävinkin jo lueskelemassa sun blogia ja huomasin tunnustukseni!

  VastaaPoista
 4. Tuo onnentunne, tuttu tunne Astangajoogan jälkeen :)
  Hymyilyttää ja halailuttaa...

  VastaaPoista
 5. Mutta tuosta tanssista on pakko sanoa, että sillä tuppaa olemaan euforista vaikutusta ihmisiin. Itse aina ihan fiiliksissä kun on vähän tanssijalka vipattanut :)

  VastaaPoista