Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.3.2011

Personal Training loppukokeeni

Päivä alkoi klo 10.00 teoriakokeella. Siinä oli 8 avointa kysymystä ja 2 tuntia kokeelle varattua aikaa täyttyivät helposti. Lisäjännitystä tenttiin tuli palohälytyksestä, joka tuli 11.30. Kaikki ulos! Siinä sitten seisoskeltiin pihalla ja odoteltiin kun palomiehet tarkastivat koko ison rakennuksen. Teoriakoetta seurasi välittömästi loppuraporttien läpikäyminen ja sain kunnian esittää omani ensimmäisenä. Upeaa miten kaikilla oli niin hienoja onnistumistarinoita heidän asiakkaidensa kanssa. Hienoa kuulla kaikkien erilaisista asiakkaista ja treeneistä, onnistumisista ja mitä oli opittu. 
Päivän aikana meitä tuomaroi kaksi koutsia: Ari-Pekka Lindberg sekä Lasse Seppänen, joista ensimmäinen tuomaroi minun loppuraporttini ja loppunäyttöni. 
A-P kirjaa ylös esitelmän antia...
Lasse ja tiukkaa tuomarointia
Ruokatauko Pitskun SATSin eteisessä 

Näytöt alkoivat loppuraporttien läpikäynnin yhteydessä. Oma vuoroni oli 4 jälkeen iltapäivällä. Ensimmäinen tehtäväni oli ohjata "yhden käden kulmasoutu". A-P tuomaroi näyttöä ja liikkeen ohjasin kollegalleni Tainalle. Toinen tehtävä oli ohjata venytys samalle liikkeelle. Liikkeen ohjaamisessa kiinnitettiin huomio kaikkeen mahdolliseen liikkeen "myymisestä" aina suoritustekniikoiden selostamiseen ja äänenkäyttöön. Kuvat on otettu näyttöjen jälkeen, tilanne kuvissa on siis lavastettu :) Emme sentään heiluneet kamerat kädessä näyttökokeessa. 
Toinen tehtäväni oli ohjata liike lonkankoukistaja -lihakselle. Tämän ohjasin tässä "autetussa" dippitelineessä siten että painopakka vapautettiin (tavallinen dippi oli varattu joten menimme tähän). Käsien varassa keskivartalo hyvin tuettuna nostetaan jalkoja rintaa kohden...


Taina ohjasi minulle liikkeen hartian takaosalle..

...ja suoralle vatsalihakselle laitteessa
Ohi on...
Huh ja helpotus.. läpi mentiin heittämällä :)
Huomatkaa hienot pipot. Liina teetätti ne meille ystävällään ja tentin alettua vedimme pipot kaikki päähän. PT4You! Minulle pipo varmasti toi onnea vai johtuiko se onnenkolikostani joka oli mukana myös SM:ssä ja MM:ssä?


Nyt alkaa vielä parin viikon mittainen jännitys siitä minkälaiset tulokset teoriakokeesta, loppuraportista sekä viimeisestä etätehtävästä tulee. 


Väsynyt mutta onnellinen! Kiitos teille kaikille ihanille tsemppauksesta ja kannustuksesta!


Huomenna meillä on vielä viimeinen yhteinen koulutuspäivä. Tulee aivan tajuton ikävä näitä upeita tyyppejä...Niisk.

3 kommenttia:

 1. Mukavasta porukasta on aina haikea luopua :( mutta jotkut ihmisistä jää meidän elämään pysyvästi.Loppukokeesi kuulosti ihan mukavalta :)

  VastaaPoista
 2. Lysin blogisi juuri ja heti klikkasin itseni lukijaksi! Tosi motivoivia kuvia ja tekstiä.

  Onnea loppukokeen suorittamisesta!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Marru lukijaksi :)

  Charlotte: täältä jää onneksi ihania ystäviä joiden kanssa jatkossakin ollaan yhteydessä!

  VastaaPoista