Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.3.2011

Huomenna testataan se mitä osaanLähes 24 tunnin matkustamisen jälkeen olen vihdoin kotona. Matka oli ihana, mutta ihana oli palata kotiin. Painoa on tullut jonkun verran lisää ja nyt pitäisi sitten alkaa sulatella reissuläskejä. En vaan voi olla herkuttelematta matkoilla. Luotan nyt siihen että saan itseni taas kondikseen, sillä se onnistui viime keväänäkin.


Aikaeron vuoksi heräsin jo puoli viideltä aamulla ja olen ehtinyt tehdä tänään vaikka mitä. Siivota, pestä pyykkiä, viimeistellä harjoitusasiakkaani loppuraportin. Kaikki ajatukset pyörivät huomisessa koitoksessa: Personal Trainer Loppukokeessani. Olen tankannut ja tankannut anatomiaa ja liikkeiden analysointia, ravintopuolta ja kaikkea mitä ikinä muistiinpanoistani löytyy. Tentti on huomenna. Samoin näyttökoe ja harjoitusasiakkaani loppuraportin esittely. 


Olen saanut myös uusia asiakkaita ja innolla odotan yhteistyön alkamista heidän kanssaan. Ja hei, täällä Suomessahan paistaa aurinko! Ihanaa päivää ja huomenna illalla sitten tunnelmia miten loppunäytöt meni!


Finally at home after 24 hours traveling. It's so great to be at home again. I have gained some weight during my holiday and now I have to face the reality. Because of the time difference I woke up at 4.30 this morning. By this far I have cleaned our house, done the laundry and finalized the report of my training customer. Tomorrow is my big day: personal trainer license tests. I've studied so hard. We'll see what happens tomorrow. And hey, during my holiday I've got some more new customers. Can't wait to start working with them! Have a nice day you all. Sun is shining also in Helsinki! 

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä kokeeseen Hanna! Hyvin se menee! :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä, ja varpaat sekä sormet huomenna ristiin, KIITOS!

  VastaaPoista
 3. Kiitti Aku! Tsemppiä Taina myös sulle, samassa veneessä ollaan. Huomiseen!

  VastaaPoista
 4. Hyvin se menee ,kun on hyvin valmistautunut kokeeseen. Onnea vielä matkaan!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä!! Hyvin se menee!

  Tuolla jossain peräänkuulutit, että onko miellyttävän tuntuista hierontaa laisinkaan olemassa. No on! Tutustu meridiaanihierontaan, se on oikeasti lempeää ja rentouttavaa! http://www.sippoin.net/content/view/43/69/lang,fi/

  VastaaPoista