Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.3.2011

Treatments part 4 & 5Fourth day, Sunday


Thai massage 40 min, Scalp massage 30 min

Sunnuntaina vakuutuin taas kerran, että hieronta ei ole minua varten. En ole ollut ikinä vielä hieronnassa, joka olisi ollut miellyttävää. Ja thai hieronta ei taaskaan sitä ollut. Sattuu. Pelkään koko ajan, että kankea kroppani runnotaan väkisin johonkin luonnottomaan asentoon ja en pääse enää pöydästä ylös. Joku kävelee päälläni, menenkö rikki? Onko olemassa hierontaa joka ei satu? Vai olenko vaan niin kipeä ja kankea että se sattuu. Sama juttu parikymppisestä asti joten iästä se ei ole kiinni :)

Päähieronta pelasti hoitokerran, se oli ihanaa!!! Sitä rakastan!


Fifth Day, Monday

50 min Aloe Vera Massage, 30 min Facial Treatment


Eilinen aloe vera hieronta oli paljon hellävaraisempi käsittely kuin aiemmat hieronnat. Siitä jopa nautin, ihanaa! Samalla tehtiin myös kasvoille kuorinta ja naamio.


On Sunday I had thai massage and scalp massage treatments. I booked 5 days packet from our hotel and this was the fourth treatment. Thai massage was not for me but scalp massage was wonderful. Yesterday I had aloe vera massage and facial treatment. That was something I really enjoyed.

2 kommenttia:

  1. Itse olen nauttinut suunnattomasti kuumillä kivillä tehdystä hieronnasta. Onhan se enemmän hemmottelua kuin kehonhuoltoa, mutta ehdottomasti nautittavaa. Kokeile, jos saat mahdollisuuden siihen.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kuumakivihieronta on ihanaa. Siitä olen tykännyt kyllä. Todellista hemmottelua!

    VastaaPoista