Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.3.2011

Sports Lady goes Muay Thai

Tähän kehään astun huomenna...
Varasin Thai Boxing -yksityistunnin Lanta Gymiltä. Saa nähdä kuinka mun käy :) ? Harrastin thai boxingia 2000-2001 ja tykkäsin kovasti. Siinä on laji jossa tuntee tehneensä. Muistan vielä kuinka koko kroppa sattui treenien jälkeen, en saanut nukuttuakaan. Mies ihmettelee nyt miksi haluan mennä hakattavaksi, kun kitisen hieronnan jälkeen että sattuu... No hieronnassa ei voi puollustautua tai antaa takaisin, se on eri asia. Tai ihan kun huomenna pystyisin antamaan takaisin, edes puollustautumaan. Paluuta ei nyt ole. Tunti on varattu ja kuljettaja tulee hakemaan hotellilta huomenna kolmelta paikallista aikaa. Muay Thai Muay Thai...
I booked a private thai boxing lesson from Lanta Gym. Let's see what happens. I used to go thai boxing in Helsinki during the years 2000 and 2001 and I really really liked it. That was something! I never forget the pain I felt after my thai boxing classes. My husband thinks I'm crazy because even thai massage hurts me nowadays. But it's so different. There's no return anymore. The driver picks me up tomorrow at three o'clock and my class begins at four o'clock. 


Muay thai Muay thai... Wish me luck!

3 kommenttia:

  1. Muay thai on kyllä niiin hieno laji! Ite treenasin viime vuonna jonkun aikaa, mutta muut treenit vei sitten kaiken ajan ja koen että tuo on sellainen laji että siihen olis kuitenkin pitänyt panostaa sitten aivan täysillä jos olis pärjätä halunnut. :) Mutta tuli vähän ikävä treeneihin, kerro sitten fiiliksiä! :)

    VastaaPoista
  2. Sama juttu, ikävä tuli treeneihin. On totta mitä sanoit, tähän vaan pitäisi panostaa niin paljon. Meilläkin oli monet treenit viikossa kun joskus kävin.

    Oli mielettömän upeeta kokea tämä täällä Thaimaassa. Suosittelen kaikille jotka ovat lajia harrastaneet. Menkää thaikuissa kokeilemaan. Yksityistunnin saa manikyyrin ja pedikyyrin hinnalla, 500 baht eli noin 12 euroa.

    VastaaPoista