Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.3.2011

Sports Ladys Muay Thai class in Thailand

Matka hotelliltamme lava-autolla kesti 15 minuuttia. Mieheni totesi vielä auton lavalla, että itsepä vastaat siitä mitä tapahtuu. "Lanta road" lähti keskelle pöpelikköä "päätieltä", tänne ei vahingossa olisi eksynyt. 


Lämmittelin ensin autonrenkaan päällä noin 10 minuuttia ja hiki valui kivasti tässä vaiheessa jo. Nettisivut sanoivat, että paikka on ilmastoitu. Totta, kaksi tuuletinta oli kehän nurkassa. 


Sitten alkoi harjoitukset. Opettajani, Mr. San, kysyi kauanko olen harrastanut. Selitin että 10 vuotta sitten pari vuotta. Mies käsitti, että 10 vuotta. Potkua tuli kylkeen samantien. Blokata ei heti tajunnut, mutta sitten osasin olla varuillani. Oikeaan silmäkulmaan tuli myös vähän niittiä kun en torjunut. Siinäpä sitä oppi muistamaan taas miten homma menee. Säärisuojia tai hammassuojia ei näkynyt, ei muitakaan suojia... Säärisuojia olen tottunut käyttämään ja nyt tuli ihan kivasti niittiä jalkoihin. 


Blokkaus, potku takaisin ja kyynärpäätä päälle...


Sain lopulta ihan loistavia neuvoja tekniikassa. Nyt tekee niin mieli elvyttää tämä rakas harrastus uudelleen. Onneksi on hanskat ja suojat ja kaikki vielä tallella. Ja Mr San kun näytti miten lyönnit ja potkut lähtee niin en voinut kuin ihailla sitä nopeutta. 


En muista koska olisi hiki valunut näin paljon. Lopussa huomasin, että meinasi jo alkaa hyytyä. Polvipotkua piti vaan vetää, vaikka oikea polvi suorastaan huusi. Nyt siinä on tajuttomat mustelmat, samoin säärissä ja kyynerpäässä. Täysillä vedetään aina. Teki mieli sanoa, että ei pysty enää mutta luonto ei anna periksi luovuttaa. Miehellenikään en uskaltanut heti sanoa että nyt vähän sattuu :) Sanoin vasta lava-auton kyydissä takaisin mennessämme. 

Sports Lady and Mr.San
Niin kuin naamasta näkee tuli hieman lämmin. Sports Lady kiittää ja kumartaa! Mahtavaa oli! Jos olet ikinä thai nyrkkeillyt ja eksyt Thaimaaseen, niin ehdottomasti selvitä kaupungin sali ja mene kokeilemaan mitä tämä oikeasti on! Love it!


The trip took about 15 minutes from our hotel to Lanta Gym. My husband was quite worried about this and the taxi driver was very surprised when he heard that I'm the one who's going to do muay thai. After my warm up we started the class. He asked me how long had I done this. I tried to explain that for two years and it was 10 years ago. He understood that I have done thai boxing for 10 years. When my teacher kicked me first time I remembered I have to block. I got really good advice in technique and I'm thrilled to do this also back at home. I warmly recommend you to try this in Thailand if you have done thai boxing before. Love it!

5 kommenttia:

 1. Oli varmaan niiin siistiä! Mullekin tuli nyt hirveä hinku thaikkutreeneihin, miksi lopetin?? :D Tunsin melkein itse sääressä sen kivun, kun katsoi noita blokkikuvia. :D

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä tosi siistiä! Aloittaisin tämän uudelleen varmaan heti jos aikaa olisi. Tanssiharjoitukset, juoksutreenit ja muu sitä tukeva treeni vie vain sen verran aikaa etten pysty. Ja työ ja perhe tottakai :) Joskus sitten!

  VastaaPoista
 3. Niin hei pitikin kysyä, selasin sun blogia taaksepäin ja huomasin että säkin käyt Step Upilla? :D Tai tunnistin ton hobittibiisin kuvista! käytkö millä tunneilla? :)

  VastaaPoista
 4. Käyn Marcon happy hour 20+ ja Broadway jatkossa! Entä sä :) ?

  VastaaPoista
 5. Okei! :) Mä käyn lähinnä Espoon puolella broadwayssa, dancehallissa ja streetissä. Välillä tulee vierailtua muillakin tunneilla, mutta pääasiassa noilla. :)

  VastaaPoista