Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.3.2011

HYPOXI projektini: ennen ja jälkeen

Aloitin HYPOXI yhdistelmähoidot torstaina 10.2. Tänään olin 10:nnen kerran ja mitat otettiin ennen sitä. Mitä tapahtui 2,5 viikossa?


Paino -0,4kg
Vyötärö -2,5cm
Vatsa -3cm
Lantio -2cm
Pakarat 0 cm 
Molempien jalkojen ympärys (reidet ulkosivu) -1,5cm
Reisi rentona (paljonko sisäsivulta lähti) -1,5cm
Reisi jännitettynä -1 cm
Polvi -1cm


Yhteensä lähti -12,5cm, mikä on minun kokoiseltani ihmiseltä aika paljon. 


Hoitojen ohella yritin pitää 500 kcal vajetta, mutta käytännössä se ei toteutunut. Jaksolle sattui kaikenlaista bileiltaa ja juhlaa joissa halusin nauttia myös vähän herkuista. Arkena meni syömisten osalta hyvin, mutta viikonloppuna jopa ylitin energiantarpeeni. Esimerkiksi viime perjantaina söin Nokassa 6 ruokalajin illallisen ja join viiniä. Lauantaina taas tuli muuten syötyä reilusti, illalla oli tyttöjen bileita ja illanvietossa kuohuvan kyytipoikana meni melkoinen määrä karkkia (pusuja, lakuja, irtokarkkia, just name it)... Mässyviikonlopun kruunasi sunnuntaina sukulaisvauvan ristiäiset jossa surutta söin jokaista kakkua mitä tarjolla oli. Ja santsasinkin... Syömisten osalta tämä meni siis plus miinus nollaan. Tällaista mussutusta en toki normaalisti harrasta, mutta joskus vaan tekee hyvää syödä herkkuja... Olen urheillut normaalisti. Eli ainoa muuttuva tekijä oli siis Hypoxi.


Olen tyytyväinen tähän 10 kerran hoitojaksoon, vaikka paino ei oikeastaan pudonnutkaan (johtuen herkuttelustani). Jo 5:nnen kerran jälkeen huomasin selvästi muutosta. Pylly ei enää roikkunut alaspäin, ja oli mukava ostaa uudet juoksutrikoot. Vaikka pakaroista ei lähtenyt yhtään, on se kuitenkin se osa jossa muutos näkyi ja mihin olen tyytyväinen! Jossain vaiheessa maan vetovoima alkaa kuitenkin taas tehdä tehtävänsä ;) Niin, ja iho on parempi jaloissa ja vatsassa.4 kommenttia:

 1. Olen itse käynyt myös Hypoxi kuurin, ja sain mielettömän hyvät tulokset ( 12X rasvanpoltto)-30cm ja noin 6kg:tä lähti pois ja olo on ihan mielettömän upeaä :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Tosi hyvä tulos!

  VastaaPoista
 3. Eniten kiinnostaisi pysyvämmät tulokset eli onko tilanne pysynyt Hypoxin jälkeen samana? Itse liikun paljon ja syön terveellisesti mutta ylimääräsitä rasvaa olisi reisissä ja vatsassa :/

  VastaaPoista
 4. Ei tässäkään hoidossa ole oikeastaan oikotietä onneen. Kaikki on kiinni lopulta siitä miten syöt ja jos ruokavalio ja liikunta ei pysy hoidon jälkeen ruodussa niin tästä ei ole paljon iloa.

  VastaaPoista