Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.3.2011

Tuottelias kotipäivä

Päivä on vierähtänyt ihan huomaamatta järjestellessäni kaikenlaisia asioita. Minulta ja kollegaltani on tulossa aivan huippuluokan liikuntakuviota lähiaikoina. Olen NIIN INNOISSANI! Sitä olen säätänyt täällä koko päivän. Mieli tekisi jo paljastaa, mutta huuleni ovat sinetöidyt. Sunnuntaina on pienimuotoinen "Photoshoots" projektiimme liittyen. Kaikenlaista muutakin jännittävää, uutta projektia pukkaa. Jee! 


Vähän jo harmitti, kun viime viikonloppuna jouduin perumaan yhdet kuvaukset. Tarkoitus oli ottaa kuvat tuleville webbisivuilleni, mutta niitäpä sitten siirrettiin kipeilyn vuoksi. Mutta niillekin on nyt varattu uusi päivä, ei kai se viikoista kiinni ole. Tärkeintä on saada itsensä kuntoon. 


Huomenna tapaan yhden PT-puolen ohjattavani. Hän on ihan ensimmäinen blogin kautta saamani asiakas. Mahtavaa nähdä miten hän on taas edistynyt. Myös uuden ravinto-ohjattavani ruokapäiväkirja-analyysin kanssa olen aloittanut painiskelemaan. 


Kuumettakaan ei ole ja olo rupeaa olemaan ihan ok. Nyt pitää vaan muistaa ottaa rauhallisesti, influenssassa kun saattaa olla niitä kivoja jälkitauteja. Ja lapsen synttärikutsut ovat myös valmiina postitettaviksi. Hyvä mieli! Paljon hyviä ja hienoja asioita taas järjestynyt tänään.


Niin ne asiat vain alkaa toteutua, kun oikein kovasti niitä toivoo ja niihin uskoo! Jotain minä toivoin sinä iltana, kun Thaimaassa tämän lyhdyn lähetimme tähtiä kohden :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti