Sports Lady®

Sports Lady®

26.1.2012

Ruokakuvia, treenimietteitä ja mekkoasiaa

Aamiaissmoothie: puolukkaa, tyrniä, chia -siemeniä, hera80 suklaan makuista protskua, lucumaa, macaa, opti-MSM
Herkkua aamupalan kanssa: pieni pala kaakaomassaa ja vähän gojimarjoja
Aamunavausjuoma: grandervesi, sitruunamehu, aloe vera, opti-MSM, hunaja, suola
Uunissa paistettua lohta n. 100g ja vähän raejuustoa
Eilen olin baarilla aamuvuorossa, joten ruoka piti olla nopeasti syötävää / juotavaa kun asiakkaita käy tasaiseen tahtiin. Lounaan söin lähempänä kahta vasta ja sen lisäksi pari porkkanaa. Innostuin puolukoista, kun kotona siivosin pakastinta ja löysin sieltä puolukkaa. Se ei ole koskaan ollut lemppari, mutta kun ostin vaniljan makuista heraa niin alkoi sekin maistua.



Tänään on tullut syötyä sitten uutta salaattia baarilla, vaihdoimme vähän reseptiikkaa ja aivan ihanaa tuli. Laitoin Annan vinkistä myös goji -marjoja joukkoon ja sopivat tosi hyvin myös salaattiin. Ja CocoVin hamppuöljy on ihan best. Tässä siis vain joitain kuvia mitä parina päivänä on tullut syötyä, toki paljon paljon muutakin!


Treeninä eilen oli kahvakuulatunti Haltonilaisile ja tänään menen Mayorsille katsomaan kun tosimiehet treenaa. Ja samalla yritän siinä itsekin jonkun treenin saada aikaiseksi. 


Huomenna tulee olemaan täysi lepo. Huomenna tapahtuukin kaikkea kivaa, lupasin mennä malliksi Thian ja Annikan uuden Sofinaf -liikkeen mekkokuvaan. Camilla Mikama on suunnitellut heille yksinoikeudella aivan ihanan mekon. Malli on viime kevään hitti ja tämä kuosi tulee nyt tästä suositusta mekosta tänä keväänä vain Sofinah'iin myyntiin helmikuussa kun he avaavat liikkeen Uudenmaankatu 17:ään. Ja mekkoja on vain kuusi kappaletta! Niitä ei siis todellakaan tule kävelemään kadulla vastaan jos tämän päätyy hankkimaan. Laitan juttua kuvauksista sitten behind the scenes tyyliin. Illalla lähden ulkoiluttamaan mekkoa laulutuntini jälkeen hyvän ystävän kanssa hyvän ruuan ja juoman pariin. Ja loppuviikon kruunaa lauantain loistava kurssi (siitä lisää myöhemmin) ja CocoVi Bar'n pikkujoulut, jei!

7 kommenttia:

  1. oletko huomannut olossasi ja voinissasi muutoksia kun olet syönyt super ruokia? haluaisin tietää ovatko muutokset vaan ns. näkymättömiä, vai tunteeko ne itse.

    VastaaPoista
  2. Kyllä olen. Nykyisin en ole juurikaan kipeänä, tai jos meinaan tulla niin saan sen suht hyvin hallintaan.

    VastaaPoista
  3. Ihan hirvittää tuo muovin käyttö. Eikö siellä cocovilla ole varaa lautasiin tai laseihin? Ymmärrän, että mukaan otettavat sapuskat on muovi härpäkkeissä, mutta sun omat sapuskat on aina jossain muovi häkkyröissä.

    T: Nuuskamuikkunen

    VastaaPoista
  4. Ihana mekko!!!!

    VastaaPoista
  5. Moi Nuuskamuikkunen! CocoVi'lla käytämme biohajoavia astioita. Baarilla kaikki tarjoillaan niistä riippumatta siitä nautitko ruuan paikan päällä vai otatko mukaan.

    VastaaPoista
  6. Kiitos Laura! Näitä ei ole tehty kuin 6 kappaletta :)

    VastaaPoista
  7. tästä kerran sun kanssa keskustelinkin, mut itsellä alkoi 3v sitten tää superruokameininki, ja tilasin puhdistamolta tuotteita. hurahdin ekaks gojiin, nykyisin käytän aika paljon macaa, joka toimii energian tuojana (eikä tartte enää kahviaakaan epätoivoisesti vetää "pysyäkseen hereillä". spiruliinaa käytän vitamiinipillereiden sijaan. noi smoothiet mitä teet ja mitä kuvia tässä on, ovat hyvin koostettuja mielestäni ;)

    VastaaPoista